Προς το περιεχόμενο

Γιατι δεν βγαινουν σε ροζ?

exarhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ εχω μια floral jem89 και ψαχνω τον pafpro(bridge) κ τον μεσσαο dimarzio επειδη εχουν αλλαχτει. δεν βγαινουν ομως στο αυθεντικο κουλ ροζ. ΑΔΙΚΙΑ.

παρεπιπτοντως αν κανενας νοιζας εχει αυτους τους 'αθλιους' μαγνητες να μου το πει. :wink:

www.myspace.com/costaexarhos

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είσαι σίγουρος ότι δεν βγαίνουν; Πριν 2-3 μήνες είχα δει στο αμερικάνικο ebay... είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχαν και PAF Pro

Όσο για το μεσαίο, θα βρεις καπάκι 100%

εχεις δικιο οντως εχει στη αμερικη αλλα δεν παραγγελνω το μονο που πηρα ειναι ενα chorus ce-2 k εκανε εναμιση μηνα.. στη μεση εχει ενα chopper. στην ευρωπη δεν βρηκα. :cry:

εχεις δικιο οντως εχει στη αμερικη αλλα δεν παραγγελνω το μονο που πηρα ειναι ενα chorus ce-2 k εκανε εναμιση μηνα.. στη μεση εχει ενα chopper. στην ευρωπη δεν βρηκα. :cry:

έκανε ενάμιση μήνα γιατί εκείνος @@ρας μας το είχε στείλει με standard surface mail...

έκανε ενάμιση μήνα γιατί εκείνος @@ρας μας το είχε στείλει με standard surface mail...

ναι αγορι μου, σωτηρα μου ,δε λεω το πεταλι σκιζει ομως.. :wink:

Γειά σου ρε Κώστα με τα ροζάκια σου! :lol:

αν το οργανο δεν ειναι ροζ ,η δεν ειναι φθαρμενο απο το χρονο και απο το παιξιμο δεν μετραει καθολου. κατι καινουριες τιγκα στο λουστο κιθαρες με απωθουν. :lol: :lol:

τι βρίκες στο ebay δώσε κανένα λινκ....

http://cgi.ebay.com/1989-Ibanez-V1-JEM-Dimarzio-Paf-Pro-Pink-Pickup_W0QQitemZ320070485776QQihZ011QQcategoryZ33043QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

αυτος ειναι για το μωρο μου. :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου