TamTam Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 εγώ θέλω αυτόν.. κομματάκι δύσκολο ε?? ;D Humbuckers, OD, delay, πολύ αλκοόλ, ταλέντο και πάθος. Ευκόλα δύσκολο και δύσκολα εύκολο. Η γραβάτα προαιρετική. Για μένα πάντως, υπάρχουν μόνο δυο ήχοι. Tο tubescreamer και το fuzz. Τους καλύτερους distortion ήχους τους βγάζουν δυο tubescreamers ή ένα fuzz - dist γερμανίου με κάποιο tremble boost (ή OD σε "clean" ρυμθιση) πριν απ' αυτό. Tα distortion με εξαίρεση ελάχιστα (Burnley, Suhr ίσως) είναι πολύ Toto για τα γούστα μου. Είμαι rawmantic τύπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Ωραία πράγματα ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Ο ΗΧΟΣ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Εντάξει cigaret 13, στον κύριο Gilmour το τερματίζουμε ! Μιλάμε για τόνους εμπειρίας, πειραματισμού, ναρκωτικών και ταλέντου στην έκφραση. Μόνο respect Dimsonic άκου το ακόλουθο post rock (έχει και ελληνική αναφορά!) από αυτούς τους Νορβηγούς φίλους (και εκτός από το ύφος, εννοώ φυσικά -λόγω thread- και την κιθαρα στην εξέλιξή της) - βρίσκω τον ήχο εξαιρετικά ενδιαφέροντα - από lo-fi μέχρι fuzz (στο 8:15 και μετά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Πόσο λυπάμαι που αυτός ο κιθαρίστας δεν συνέχισε να ηχογραφεί...απο τους πλέον υποτιμημένους -κατά τη γνώμη μου- και με τόνο to die for... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Εντάξει cigaret 13, στον κύριο Gilmour το τερματίζουμε ! Μιλάμε για τόνους εμπειρίας, πειραματισμού, ναρκωτικών και ταλέντου στην έκφραση. Μόνο respect Dimsonic άκου το ακόλουθο post rock (έχει και ελληνική αναφορά!) από αυτούς τους Νορβηγούς φίλους (και εκτός από το ύφος, εννοώ φυσικά -λόγω thread- και την κιθαρα στην εξέλιξή της) - βρίσκω τον ήχο εξαιρετικά ενδιαφέροντα - από lo-fi μέχρι fuzz (στο 8:15 και μετά) συμφωνώ για Gilmour.....(όχι άλλο Gilmour)..... γενικά, εκτιμώ πολύ τους ανθρώπους που έχουν ήχο και τόνο, αλλά είμαι άνθρωπος του καθαρού ήχου προσωπικά. (εξαιρέσεις υπάρχουν). στο ίδιο πλαίσιο ενδιαφέροντες οι νορβηγοί, ιδίως στο λοφαι.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Πόσο λυπάμαι που αυτός ο κιθαρίστας δεν συνέχισε να ηχογραφεί...απο τους πλέον υποτιμημένους -κατά τη γνώμη μου- και με τόνο to die for... Και με φοβερό βλέμμα! Ξέρω όλον το δίσκο απ' έξω! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Και με φοβερό βλέμμα! Ξέρω όλον το δίσκο απ' έξω! Και βλέμμα και βιμπράτο και βρεττανίλα στον ήχο να ξεχειλίζει απ τα πατζάκια...νάσαι καλά φίλε, πολύ ωραίο κλιπ είναι αυτό... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2017 Bill Frisell κύριοι. Δεν βάζω άλλα, θα κρασάρει η σελίδα. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση