Προς το περιεχόμενο

Η εύρεση φωνής για group είναι ό,τι πιο δύσκολο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Υπαρχει ενας νεαρος, πολυ ταλαντουχο παιδι και με ιδιαιτερη φωνη, ο cos_dr.

Bonus: παιζει και αρμονιο

^Υποσημειωση: Θα πληρωνεται ως δυο μελη.  ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίζει και Κορκολή, αν έχετε κανένα κενό στο πρόγραμμα. ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

^Υποσημειωση: Θα πληρωνεται ως δυο μελη.  ;D

Και θα θέλει να προσλάβετε και την γκόμενά του στο Δημόσιο.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Το πνεύμα μου εδώ είναι αν έχουν κάτι ιδιαίτερο τέτοιο, ώστε να σπρώχνουν κάποιον σε ιδιαίτερη ερμηνεία φωνητικά.

Άρα φαντάζομαι εννοείς συνθετικά; Για να μην κουραζόμαστε, πείτε μου ποιοί θέλετε να στείλω δείγματα σε pm γιατί από εδώ δεν χωράει το αρχείο (ελπίζω από pm να μην υπάρχει όριο).

I'm not bored. I've just got an incredibly boring face.

-Charlie Watts

Δημήτρη, ψάχνετε άτομο απλά να ερμηνεύσει τα τραγούδια σας για κάποιο ντέμο/δίσκο ή μονιμο μέλος (αρκετά χρόνια συνεργασίας); Εάν θέλει ή θελήσει να βάλει την προσωπική του πινελιά στη μελωδία ή στο στίχο ή ακόμα και γενικά στο γράψιμο, κατα πόσο είστε διατεθιμένοι να συνεργαστείτε;

Πιστεύω για μια σοβαρή συνεργασία ίσως χρειαστεί να κοιτάξετε πρώτα τον χαρακτήρα του κάθε ατόμου και πως δένει μουσικά και σε επίπεδο επικοινωνίας, τι χημεία υπάρχει μεταξύ σας και ύστερα τα υπόλοιπα. Λίγες πρόβες πιστεύω είναι ελάχιστος χρόνος για να καταλάβεις εναν άνθρωπο, οκ αν είναι περιπτωσάρα πάω πάσο :P, πόσο μάλλον η διαδικτυακή επικοινωνία. Γιαυτό και πάντα (σε εμένα τουλάχιστον) η πρώτη επαφή ήταν το κλασικό "πάμε για ένα καφε να τα πούμε". Όπως π.χ. στο ποδόσφαιρο, δε θα έχεις την καλύτερη ομάδα αν έχεις τους καλύτερους παίχτες αλλά αυτους που συνεργάζονται καλύτερα μεταξύ τους.

Μια φωνή με σωστή μελέτη και θέληση μπορεί να αλλάξει σχετικά γρήγορα, ο χαρακτήρας, αν αλλάξει, χρειάζεται χρόνια.

Αν θες στείλε και σε μένα τα δείγματα.

Υπαρχει ενας νεαρος, πολυ ταλαντουχο παιδι και με ιδιαιτερη φωνη, ο Πανος Μουζουρακης.

Bonus: παιζει και με τις λεξεις.

Διαβάζοντας το τοπικ θα ήθελα να προσθέσω κάποιες σκέψεις:

Γιατί ένας τραγουδιστης να έρθει σε εσας;

Για εμενα στην Ελλαδα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες μουσικών:

- Επαγγελματιες (αυτοί που ζουν απο την μουσικη, απο Αλκινοο μέχρι Gus G)

- Eρασιτεχνες με ταλέντο (το κανουν για την κ@υλα τους αλλα δεν το βλέπουν επαγγελματικα)

- Απλοι ερασιτέχνες χωρις καποιο ιδιαιτερο ταλέντο αλλά που έχουν ρίξει δουλεια

- Άχρηστοι ερασιτεχνες

Οποτε θα πρέπει να διερωτηθείς που ΘΕΣ να είστε και που ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ειστε...

Δηλαδή αν είμαι ένας εξαιρετικός (οχι επαγγελματιας) τραγουδιστης γιατι να έρθω σε σας;

Μόνο αν έχω κίνητρο.. ειτε χρήματα, είτε πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά η μπαντα (=γίνω διασημος και παρω μεταγραφη σε μεγαλύτερη μπαντα) είτε κανω επιτυχια με την μπαντα...

Η μονη περιπτωση να έρθω είναι αν δεν ξέρω ότι είμαι εξαιρετικός, που αν το μαθω, μου το πουν ή με προσεγγισουν για να πάω και σε άλλη μπαντα είναι πολύ πιθανό να βάλω την μπάντα σας σε δεύτερη μοίρα.

Όπως λοιπόν μας τα λες σίγουρα δεν είστε (ακόμα) στην πρώτη κατηγορία, οπότε δύσκολα θα βρείτε έναν έτοιμο/τελειο τραγουδιστη, οπότε κινηθείτε στο να βρείτε έναν ερασιτέχνη με ταλέντο.

Πάντως σε κάθε περιπτωση προτείνω να περιμενετε μέχρι να βρείτε τον ιδανικό γιατί δεν έχει νοημα να συμβιβαστειτε γιατί απλα θα το μετανιώσετε μετα.

Τέλος είναι πιο εύκολο να βρείτε τραγουδίστρια, αυτό το στηρίζω γιατί έχω την εντύπωση ότι οι ελληνίδες έχουν ποσοστιαία καλύτερες φωνές από ότι οι έλληνες, κάτι του στυλ 50% των ελληνιδων έχουν καλή φωνή ενώ 15% των ελλήνων έχουν καλές φωνές.

All the money of the world can't buy me

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου