Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Οτι καλυτερο εχω ακουσει αυτην την δεκαετια. 5:00 --> Petrucci ζωγραφια. Τι ξεχωρισατε εσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmySnail Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 3:28---> Iommi ζωγραφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Οτι καλυτερο εχω ακουσει αυτην την δεκαετια. 5:00 --> Petrucci ζωγραφια. Τι ξεχωρισατε εσεις? μόλις είδα τον τίτλο του θέματος πριν πατήσω να μπω αυτό μου ήρθε στο μυαλό .. δεν μου πολυαρέσουν οι dream theater αλλα ο Petrucci το τερμάτισε εδώ. Ποτέ δεν πέρασα τον εφηβικό έρωτα με κιθαρίστα που σε κάνει να πιάσεις κιθάρα αλλα να έλα που μετά τα 30 δεν την γλίτωσα. στο 2.16 και μετά όλα τα λεφτά οι εκφράσεις του petrucci. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω ο Guthrie δείχνει τον δρόμο ...ξανά :) 4ο λεπτό "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Οτι καλυτερο εχω ακουσει αυτην την δεκαετια. 5:00 --> Petrucci ζωγραφια. Τι ξεχωρισατε εσεις? Ρε γμτ να ειχανε και εναν καλο τραγουδιστη. Θα ειχαν μπει στο πανθεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Σε όλο του το μεγαλείο... 1:07 - 2:55, και καπάκι σκοτωμός στα πλήκτρα. Luke έχει πάθει Jeff Beck κι αυτός το νέο αιώνα, και ειδικά τη δεκαετία που διανύουμε. 2:35 - 3:17, 4:19 - τέλος Σε όλο το κομμάτι φρασάρει, αλλά για το 2:40 και μετά το έβαλα κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Ρε γμτ να ειχανε και εναν καλο τραγουδιστη. Θα ειχαν μπει στο πανθεον. Στα χαμηλα εχει μια ωραια χροια τενορου οπως στις μπαλαντες τους Live another day, Along for the ride κτλ. Αλλα οταν ερχεται η ωρα να φωναξει σε στυλ power metal δεν το εχει. Αν ειχαν τον Bruce Dickinson θα γ@μουσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Ούτε το γρηγορότερο, ούτε το δυσκολότερο (όχι ότι εγώ το καταφέρνω βέβαια, ούτε καν), αλλά κάθε φορά ανατριχιάζω. Είναι ένα σόλο επίλογος για ολόκληρο themed album. [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmyKonsta Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Του Petrucci δε μου άρεσε ιδιαίτερα, ειδικά για τα δικά του δεδομένα μου φάνηκε λίγο μονότονο και χωρίς flow. Από όσα προτάθηκαν μου άρεσε πάρα πολύ του Guthrie. Επίσης τσεκάρετε και αυτό, προσωπικά είναι ο,τι καλύτερο έχω ακούσει που να βγήκε στα 2010s, και τα σόλος αλλά και οι μελωδίες https://www.youtube.com/channel/UCB3vvvDJw3nXrDAJm2Mlh7A Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2017 Ούτε το γρηγορότερο, ούτε το δυσκολότερο (όχι ότι εγώ το καταφέρνω βέβαια, ούτε καν), αλλά κάθε φορά ανατριχιάζω. Είναι ένα σόλο επίλογος για ολόκληρο themed album. Ε ναι. Ανατριχίλα. Μιλάμε για θεϊκή μπάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση