Ravaya Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Γεια χαρά σε όλους αυτό είναι το riverthane από το νέο μας άλμπουμ Ελπίζουμε να το ευχαριστηθείτε Cheers Ravaya facebook.com/needband needband.net needband.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2017 Επιθετικά ωραίο και λυρικό σφυροκόπημα!, σαφώς βελτιωμένοι(από πρίν), μετά από το ενδιάμεσο μικρό πληκτρόσολο έρχεται.... η στιγμή να εξαπολύσεις ένα απόκοσμο η κοσμικό βρωμόσολο(εγώ αυτό θακανα) ;D για να είναι αντάξιο του σφυροκοπήματος. Μετά από το 06:10 έχω την εντύπωση ότι κουράζει η συνέχεια, μη με παίρνετε στα σοβαρά όμως,ξέρω ότι αυτό το είδος τραβάει σε διάρκεια. Σκοτεινό και creepy το clip μ'άρεσε γιατί ταιριάζει. Μπράβο και συνεχίστε :) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ravaya Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Μπράβο και συνεχίστε :) θενξ sotirouba facebook.com/needband needband.net needband.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2017 Ωραιοι! ;D ;D ;D Αλλαξες και κιθαρα ειδα -τουλ. για το βιντεο- και εχουμε ιδιο μοντελο 8) με γεια αν ειναι καινουρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση