Προς το περιεχόμενο

Πολιτικό κομμάτι από Nassos Conqueso

mad_nassos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκινας με το μπαγλαμαδακι(?) και παιζεις 4 μετρα των 4/4 (ολα καλα μεχρι εδω), εκει επρεπε να ξεκινησεις το κομματι. Εσυ οχι μονο συνεχισες και για αλλο ενα μετρο αλλα μπηκες και στην τελευταια αρση του 4/4, στο 4ο χτυπημα δηλαδη. Αν ηθελες σωνει και καλα να παιξεις ακομα ενα μετρο επρεπε να το αφησεις να τελειωσει και να μπεις με το ξεκινημα του 6ου μετρου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξεκινας με το μπαγλαμαδακι(?) και παιζεις 4 μετρα των 4/4 (ολα καλα μεχρι εδω), εκει επρεπε να ξεκινησεις το κομματι. Εσυ οχι μονο συνεχισες και για αλλο ενα μετρο αλλα μπηκες και στην τελευταια αρση του 4/4, στο 4ο χτυπημα δηλαδη. Αν ηθελες σωνει και καλα να παιξεις ακομα ενα μετρο επρεπε να το αφησεις να τελειωσει και να μπεις με το ξεκινημα του 6ου μετρου

Η αλλαγή θα έπρεπε να μπει σε άλλο μπιτ γιατι ακούγεται άρυθμα

Παιδιά ακριβώς αυτό ήθελα!!

Ο μπαγλαμάς ηχογραφήθηκε ξεχωριστά και είχα γράψει περισσότερα μέτρα.

Μετά ζήτησα στον ηχολήπτη να το κουμπώσει ακριβώς σε εκείνη την άρση γιατί ήθελα αυτό το αποτέλεσμα... κρύβεται μία λογική από πίσω υποτίθεται, και οι Floyd το έχουν κάνει αυτό  ;)

Δυστυχώς δεν είναι αντιληπτό αυτό που ήθελα να δείξω απ' ό,τι καταλαβαίνω...  :-\

? Hakuna Matata ?

??? μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso

Παιδιά ακριβώς αυτό ήθελα!!

Ο μπαγλαμάς ηχογραφήθηκε ξεχωριστά και είχα γράψει περισσότερα μέτρα.

Μετά ζήτησα στον ηχολήπτη να το κουμπώσει ακριβώς σε εκείνη την άρση γιατί ήθελα αυτό το αποτέλεσμα... κρύβεται μία λογική από πίσω υποτίθεται, και οι Floyd το έχουν κάνει αυτό  ;)

Δυστυχώς δεν είναι αντιληπτό αυτό που ήθελα να δείξω απ' ό,τι καταλαβαίνω...  :-\

Νομιζω ειναι ξεκάθαρο οτι δεν πρόκειται για λαθος, αλλά για "άποψη" . Μου άρεσε.  :)

Φανερή επίσης και η επιρροή απο Pink Floyd ;)

• Like 1

Εγώ νομίζω ότι σε αυτού του τύπου τα κομμάτια δεν μπαίνουν καθόλου κιθάρες εκτός κι αν πρόκειται για remixes και κρατάνε μέρος του original recording. Δεν υπάρχει λόγος δηλαδή να φέρνεις gear, μουσικό και να στήνεις εξοπλισμό απ' τη στιγμή που τα έχεις όλα έτοιμα στο pc και αφού είναι και πολύ απλούστερο να φτιάξεις κάποιον "παράξενο" ήχο.

Για το κομμάτι της cher θα έλεγα ότι είναι μάλλον προφανές ότι πρόκειται για συνθ. Το άλλο θα μπορούσε να 'ναι άνετα συνθ επίσης.

Ενωμοτάρχης

Εγώ νομίζω ότι σε αυτού του τύπου τα κομμάτια δεν μπαίνουν καθόλου κιθάρες εκτός κι αν πρόκειται για remixes και κρατάνε μέρος του original recording. Δεν υπάρχει λόγος δηλαδή να φέρνεις gear, μουσικό και να στήνεις εξοπλισμό απ' τη στιγμή που τα έχεις όλα έτοιμα στο pc και αφού είναι και πολύ απλούστερο να φτιάξεις κάποιον "παράξενο" ήχο.

Για το κομμάτι της cher θα έλεγα ότι είναι μάλλον προφανές ότι πρόκειται για συνθ. Το άλλο θα μπορούσε να 'ναι άνετα συνθ επίσης.

Δεν πάω καλά τον τελευταίο καιρό, Αλτσάιμερ υποψιάζομαι. ;D Η απάντηση είναι για το άλλο θρεντ.

Ενωμοτάρχης

Δεν πάω καλά τον τελευταίο καιρό, Αλτσάιμερ υποψιάζομαι. ;D Η απάντηση είναι για το άλλο θρεντ.

;D ;D ;D ;D ;D

You are "The other thread answerer". ;D ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Νομιζω ειναι ξεκάθαρο οτι δεν πρόκειται για λαθος, αλλά για "άποψη" . Μου άρεσε.  :)

Φανερή επίσης και η επιρροή απο Pink Floyd ;)

Ευχαριστώ, χαίρομαι που είναι ξεκάθαρα για σένα! Και που σου αρέσει φυσικά!  ;D ;D

Η συνεργασία μου με τη Cher δεν πήγε καλά τελικά και τα κόψαμε τα φωνητικά της  :P :laugh:

? Hakuna Matata ?

??? μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου