dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 πριν από λίγο φόρεσα έναν sd 59 bridge στη θέση του neck μανίσιου της dot για να περάσει λίγο η ώρα έφτιαξα ένα χαζοκλιπάκι να μου πείτε γνώμες. Στο ένα κανάλι είναι ο μανίσιος και στο άλλο ο 59ρης. Για να έχουμε μια κοινή βάση αναφοράς, το κανάλι που ξεκινάει πρώτο κατά μισό δευτερόλεπτο είναι το αριστερό. Ενισχυτές κλπ τα ίδια, εντάσεις τέρμα από την κιθάρα. [soundcloud]https://soundcloud.com/dpanagiotidis/epi-pups-output-stereo-out[/soundcloud] με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Καλύτερα να κάνεις ένα hard left / right. Εδώ έχεις bleeding μεταξύ των καναλιών και δεν βοηθάει. Αλλιώς παίξε διαδοχικά. Σε κάθε περίπτωση έχω την εντύπωση ότι το ύψος των μαγνητών είναι διαφορετικό. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Διαδοχικά δυσκολο...εχω μονο ενα δειγμα από τον μανισιο. Αυριο θα βαλω ενα αλλο. Παντως ναι υπάρχει διαφορά σε ένταση. ... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2017 αν αυτό είναι "χαζοκλιπάκι" τότε το καλό πως είναι?... πολύ ωραίος ήχος, αν και δεν μπόρεσα να καταλάβω κάτι απο τα "χαζοηχεία" που ακούω... ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2017 έφτιαξα ένα χαζοκλιπάκι υπεροχο ειναι ,και φυσικα εισαι ΠΑΙ-ΧΤΑ-ΡΑΣ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2017 βρε παίδες είπαμε να πάρουμε μιαν γνώμην δια τους μαγνήτας.... το κλιπάκι είναι πως το λεν, fiddlin' all about....από την πόλη έρχομαι.... Και πάνω στο ένα το άλλο με βάρκα την ελπίδα.... τεσπα ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, αν σας άρεσε (αν όντως σας άρεσε έχω μια λαμπρή καριέρα μπροστά μου, γιατί αυτά ....συνήθως τα σκοτώνω νωρίς... ;D) πείτε μου όμως για τους μαγνήτες... ίσως αργότερα τα σπάσω τα κλιπάκια να ακουστούν πιό καθαρά.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2017 [soundcloud]https://soundcloud.com/dpanagiotidis/epi-pups-split-output-stereo-out[/soundcloud] το ξεχώρισα μαγνήτης Α είναι στους χρόνους 0:00 - 1:16 - 2:04 μαγνήτης Β είναι στους χρόνους 0:34 - 1;40 - 2:46 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση