thorn Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2017 Kαλησπέρα! Συνεχίζοντας τo project διασκευών, αυτή τη φορά με τους Katatonia και το July. Ευπρόσδεκτο κάθε σχόλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GZaimis Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 Πάρα πολύ καλή δουλειά! Μπράβο σας! Απολαμβάνω πάρα πολύ τέτοιου είδους δουλειές στο YouTube. Genius begins great works; labor alone finishes them... -- J. Joubert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thorn Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 Thanks! Τσέκαρε το κανάλι μου τότε, θα βρεις κάποιες ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GZaimis Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2017 Το έχω δει! Μου άρεσε το cover από το Metropolis Pt. 1 από Dream Theater (παρεπιπτόντως χρησιμοποίησα κι εγώ την keyboard-less μίξη από τους VRA για να ανεβάσω ένα keyboard playthrough) και αργότερα θέλω να δω αυτά που έπαιξες από Fates Warning. Genius begins great works; labor alone finishes them... -- J. Joubert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thorn Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2017 Ωραίος! Απ τους VRA μου ήρθε η ιδέα να ξεκινήσω το project των split screen διασκευών, και φυσικά απο αυτούς εδώ : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση