JimmySnail Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως θα ξαναπώ ότι με εντυπωσίασε το όλο "πακέτο". :) Εμενα παλι με εντυπωσιασε οτι ειναι 14 και παει 1η Λυκειου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2017 Εμενα παλι με εντυπωσιασε οτι ειναι 14 και παει 1η Λυκειου Κι εγώ πριν τα 15 πήγα 1η Λυκείου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JimmySnail Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2017 Κι εγώ πριν τα 15 πήγα 1η Λυκείου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2017 Γέγεν, γέγεν. Γεννήθηκα 11/1/67, και τον 9ο του 81 πήγα 1η Λυκείου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2017 Γέγεν, γέγεν. Γεννήθηκα 11/1/67, και τον 9ο του 81 πήγα 1η Λυκείου. ??? ??? Μα ειχε λυκειο στην αρχαιότητα; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 ??? ??? Μα ειχε λυκειο στην αρχαιότητα; ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ωχ ωχ ωχ. Να τα μας.... ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βοσκός Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 Eαν το γυρισει εγκαιρως σε κανα σμυρνεικο ρεμπετικο και σε νησιωτικα θα κανει σιγουρα καριερα (για οσο κρατησει ακομα αυτη η ταση-καμια 5ετια ζωης του δινω πριν την οριστικη ανακαμψη της techno ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 Οταν χαρακτηριζουμε καποιον/καποια ως "Η" φωνη καλο ειναι να ξεκιναμε απο τετοια επιπεδα και ανω... ;) όπα ρε κάστορα... O0 ;D παραπάνω?... όπως?... σαν πολύ ψηλά δεν έβαλες τον πήχη?... Limbo Rock συλλήβδην θα χορέψουμε ούλοι "όρθιοι"?... :P ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 όπα ρε κάστορα... O0 ;D παραπάνω?... όπως?... σαν πολύ ψηλά δεν έβαλες τον πήχη?... Εγώ να δεις πλάκα που έπαθα. Ανοίγω το θέμα βράδι. Την άλλη μέρα μπαίνω να δω σχόλια, και βλέπω φάτσα κάρτα την Aretha και τον Otis. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2017 εμ πήγα και γω να βάλω την Κλαίρη τη φωνάρα και μου έβαλε καπάκι ο σφ τους πάστορες.... ::) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση