dimsonic Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 θα κάνω μια παρένθεση με την ανοχή σας. χτες έτυχε να ρίξω ένα βλέμμα ενός λεπτού στο voice όπου είδα ότι "εχουν σπρώξει" στον ημιτελικό ή κάτι τέτοιο έναν άνθρωπο με σημαντικό "εμφανισιακό" πρόβλημα, λόγω κάποιας πάθησης. Ενα άνθρωπο που έδινε τον εαυτό του για μια διάκριση στο αδηφάγο κοινό. Μάλιστα εχω την εντύπωση ότι διαγωνιζόταν με το ερωτικό του Μητροπάνου. Και αναρωτιόμουν. Όταν στο voice αναζητούν πρόσωπα για καριέρα, πως και γιατί οδηγούν ένα τέτοιο άτομο που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν θα μιλήσει στο κοινό που θέλει τον Τζωρτζ Κλούνυ να τραγουδάει και δεν του λενε εξ αρχής: φίλε σε μια "καριέρα" του είδους αυτού δεν έχεις θέση. Και τον προχωράνε. Για να δείξουν ότι είναι ανώτεροι? Για να δείξουν ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 fine by me... απλα μη ξεχνας οτι η κοπελιτσα για την οποια ανοιχθηκε το συγκεκριμενο θεμα κανει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που σε απωθει....ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ και μαλιστα μεχρι τελικης πτωσεως....ολη η ΟΥΣΙΑ αυτων των τηλεοπτικων παιχνιδιων ειναι αλλωστε το "ο θανατος σου - η ζωη μου" (προς τερψιν του αδηφαγου τηλε-ακροατηριου).... Δε με απωθεί ο ανταγωνισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Δε με απωθεί ο ανταγωνισμός. Τωρα με μπερδεψες τελειως.... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Δε με απωθεί ο ανταγωνισμός. Όχι ότι με ρώτησε κανένας, αλλα εμένα με απωθεί. Θεωρώ τα ανταγωνιστικά άτομα εξαιρετικά ανασφαλή. ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 απλα μη ξεχνας οτι η κοπελιτσα για την οποια ανοιχθηκε το συγκεκριμενο θεμα κανει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που σε απωθει....ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ και μαλιστα μεχρι τελικης πτωσεως....ολη η ΟΥΣΙΑ αυτων των τηλεοπτικων παιχνιδιων ειναι αλλωστε το "ο θανατος σου - η ζωη μου" (προς τερψιν του αδηφαγου τηλε-ακροατηριου).... Προφανέστατα. Μεγαλύτερη "αμερικανιά" (σε όλες της τις διαστάσεις και με την χειρότερη δυνατή έννοια) από αυτά τα talent (και καλά...) show, δεν βρίσκεις στην τηλεόραση. Όλοι στην αρένα... Και για να απαντήσω το επίσης προφανές στον Dimsonic... ΝΟΥΜΕΡΑ. Όλα μετριούνται σε νούμερα, από νούμερα και για νούμερα. Και για να πω την γνώμη μου στον Npap (που δεν τη ρώτησε κιόλας), σα γονέας, εάν και εφόσον τα παιδιά μου στο μέλλον παρουσιάσουν ένα οποιοδήποτε ταλέντο (καλλιτεχνικό, μηχανικό, δημιουργικό, οτιδήποτε τελοσπάντων) θα έχουν σαφέστατα την έμπρακτη και ολόκαρδή στήριξή μου για να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ και να το αναπτύξουν, σε όποιο βαθμό η καρδιά τους επιθυμεί, με δεδομένο όμως ότι όσο περνάει από το χέρι μου ότι στην αρένα των νούμερων, της εφήμερης ματαιοδοξίας, του υπερμετρου ανθρωποφάγου καταναλωτισμού ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ. Διότι αυτή ουδεμία σχέση με όνειρα έχει, ή για να είμαι πιο ακριβής, τα όνειρα αποτελούν ένα από τα καύσιμα με το οποία κινείται. Και έχω καθήκον σα γονέας να αποτρέψω τα παιδιά μου να γίνουν βορά αυτού του ονειρο-πολτοποιητή και να σερβιριστούν οι αθώες ψυχές τους επιδόρπιο στον καναπέ του "φιλοθεάμωνος κοινού". Α, και τελευταίο για τον JimmySnail: εύχομαι ολόψυχα η κοπελίτσα, μιας και ρωτάς, και οι γονείς της να διαβάσουν αυτό το thread. Μόνο γόνιμοι προβληματισμοί θα προκύψουν. Αν δεν είναι έτοιμοι να διαβάσουν και να επεξεργαστούν τα πράγματα που γράφονται εδώ μέσα με αφορμή την επιτυχία του κοριτσιού, τότε ούτε για... talent show είναι έτοιμοι, ούτε για... "καριέρα".... ...από τα 14... ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Όχι ότι με ρώτησε κανένας, αλλα εμένα με απωθεί. Θεωρώ τα ανταγωνιστικά άτομα εξαιρετικά ανασφαλή. ;D Λάκη έλα Ολλανδία ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Θεωρώ τα ανταγωνιστικά άτομα εξαιρετικά ανασφαλή. ;D Ο ανταγωνισμός είναι η δεύτερη φύση της γυναίκας you know. Και μην μου πεις ότι σε απωθεί και εκεί. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Ο ανταγωνισμός είναι η δεύτερη φύση της γυναίκας you know. Και μην μου πεις ότι σε απωθεί και εκεί. :) Φυσικά με απωθεί, απλά σε στιγμές αδυναμίας μου..το εκμεταλλευομαι ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είχα σκοπό να μιλήσω για talent shows, αλλά αφού η συζήτηση πήγε εκεί θα πω δυό κουβέντες. Κατά την γνώμη μου είναι κατάπτυστα, ειδικά με τον τρόπο που γίνονται (πχ το "Να η ευκαιρία" δεν ήταν κατάπτυστο). Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε τα εξής δεδομένα. Έλα δω παιδί μου. Σου αρέσει να χορεύεις, να τραγουδάς, να παίζεις στο θέατρο. Το δουλεύεις πολύ, το γουστάρεις, πας σε σχολές, κλπ. Πέρυσι πέρασες οντισιόν, και έπαιξες μιούζικαλ στην μελωδία της ευτυχίας, και δεν "άφησες πίσω" ούτε το σχολείο, παρά τις απαιτήσεις της παράστασης. Μπράβο σου. Σου αρέσει πολύ να είσαι performer? Θέλεις να δοκιμάσεις σε talent show? Μάλιστα. Θετικά - Έκθεση έξωθεν, πολύ μεγαλύτερης έκτασης από ότι μέχρι τώρα - Δυνατότητα να μετρήσεις τις δυνάμεις σου με άλλους σαν κι εσένα, και να δεις η ίδια πόσο καλά πατάς σ' αυτό που κάνεις. Μπορεί να απογοητευτείς από τις συγκρίσεις, αλλά είναι αναπόφευκτο αυτό (και ίσως χρειάζεται να γίνει υπό κάποιες συνθήκες). - Ζεις το όνειρό σου για λίγο (και ότι βγει). - Έχεις την δυνατότητα να γνωρίσεις από κοντά κάποια πιθανά ινδάλματά σου (πχ Παπαρίζου), και να σου πουν μια γνώμη ή μια παραπάνω συμβουλή, να καταλάβεις τι μετράς από το βλέμμα τους και μόνο (πίσω από τις κάμερες). Αρνηικά - Δεν χρειάζεται να τα γράψω, είναι άπειρα. Και τι κάνω τελικά? Να πας, αλλά εγώ θα είμαι εκεί, πάντα δίπλα σου, θα σε βλέπω, θα σου μιλάω, θα παίξουμε και μαζί στην σκηνή. Δεν θα αφήσω (όσο περνάει από το χέρι μου) να υποστείς τις όποιες κανιβαλλικές συμπεριφορές. Ξέρεις κάτι λοιπόν? Πήγαινε και σκίσε, δώσε τα όλα, πέρνα καλά, γλέντα το, ζήσε το, ρούφηξε την σκηνή μέχρι το μεδούλι, κάνε την δική σου παράσταση, λάμψε... έστω και αν είναι για μια φορά. Δείξε τι έχεις μέσα σου και ποιά είσαι, και τα άλλα χέστα, εγώ είμαι εδώ για σένα, και θα είμαι εδώ και μετά από αυτό. Από ότι πάντως είδα στο FB της κοπέλας, έχει κρατήσει πάρα πολλές φιλίες από το show με "ανταγωνιστές και ανταγωνίστριες", και με πολύ ενθουσιασμό αλληλοσυγχαίρονται. Η εξαίρεση όμως (αν υπάρχει εδώ) επιβεβαιώνει τον κανόνα που για μένα ισχύει. Δεν γουστάρω talent shows, δεν τα βλέπω, δεν με ενδιαφέρουν. EDIT : Τόνισα το 14 χρονών για τους εξής λόγους. Πρώτον για το ότι θεωρώ το performance-τραγούδι της, πιο μπροστά ηλικιακά, και δεύτερον γιατί αν συνεχίσει να δουλεύει όπως τώρα, έχει τον χρόνο να γίνει πολύ καλύτερη, πάντα αν ... ... η ίδια το θέλει. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2017 Όταν στο voice αναζητούν πρόσωπα για καριέρα, πως και γιατί οδηγούν ένα τέτοιο άτομο που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν θα μιλήσει στο κοινό που θέλει τον Τζωρτζ Κλούνυ να τραγουδάει και δεν του λενε εξ αρχής: φίλε σε μια "καριέρα" του είδους αυτού δεν έχεις θέση. Και τον προχωράνε. Για να δείξουν ότι είναι ανώτεροι? Για να δείξουν ότι δεν υπάρχουν διακρίσεις? Δες ετυμολογικά στοιχεία της λέξης "τέρας" : monster a large, ugly, and frightening imaginary creature. "a monster with the head of a hyena and hindquarters of a wolf" synonyms: fabulous creature, mythical creature "legendary sea monsters" Δείχνουν τέρατα (μόρφωσης, εμφάνισης, συμπεριφοράς, αγωγής κλπ). Τέτοιο είναι ο Πολάκης (π.χ.) και η Αντελίνα Τζολή (π.χ.), τέτοιο είναι και ένα παιδί "υπερταλέντο", τέτοιος είναι και ο Ρουβάς, τέτοιο ήταν και η Λάσυ (η σκύλα, ντε). Έτσι λειτουργεί η τηλεόραση. Τώρα, γιατί μας αρέσει να βλέπουμε τέρατα, είναι άλλη κουβέντα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση