Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2017 Το μεγάλο μου απωθημένο ήταν, είναι (και θα είναι, με τις τιμές που πάνε :'( ) τα Ric. Τα είχα και εγώ απωθημένο, μέχρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει να το ικανοποιήσω και ξεκίνησα το... "φλερτ" μαζί τους. Εκεί χάλασε ο γάμος: Πολλά τα κιλά, δύσκολο όργανο να το βάλεις επάνω σου, πολλές γωνίες στο σώμα, μπράτσο όχι του γούστου μου, με έμπλεκε το horse shoe... δράμα η κατάσταση. ;D Θέλουν αρετή και τόλμη τα Rick ;) all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2017 Τα είχα και εγώ απωθημένο, μέχρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει να το ικανοποιήσω και ξεκίνησα το... "φλερτ" μαζί τους. Εκεί χάλασε ο γάμος: Πολλά τα κιλά, δύσκολο όργανο να το βάλεις επάνω σου, πολλές γωνίες στο σώμα, μπράτσο όχι του γούστου μου, με έμπλεκε το horse shoe... δράμα η κατάσταση. ;D Θέλουν αρετή και τόλμη τα Rick ;) ναι θα ήθελα ένα, για να παίξω μια φορά το Roundabout ή το Siberian Khatru να μου φύγει τ απωθημένο....και μετά να το δώσω πίσω. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2017 Τα είχα και εγώ απωθημένο, μέχρι που άρχισα να σκέφτομαι ότι πρέπει να το ικανοποιήσω και ξεκίνησα το... "φλερτ" μαζί τους. Εκεί χάλασε ο γάμος: Πολλά τα κιλά, δύσκολο όργανο να το βάλεις επάνω σου, πολλές γωνίες στο σώμα, μπράτσο όχι του γούστου μου, με έμπλεκε το horse shoe... δράμα η κατάσταση. ;D Θέλουν αρετή και τόλμη τα Rick ;) Δεν είναι ότι βολικότερο το μπράτσο όντως αλλά δεν με χάλασε κιόλας είναι η αλήθεια. Κατά τ'άλλα δεν είχα κανένα θέμα, θα επιμείνω πως κάποια στιγμή, αν όλα πάνε καλά, ίσως καταφέρω και πάρω μια κινέζικη κόπια τους. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Πρόκειται για μια ταπεινή Gibson Les Paul studio που μόνο σε φωτό και βίντεο την έχω δει και ακούσει, αλλά αυτό το μαύρο ματ της, οι κρεμ P90', η δίχως φρου φρου και αρώματα εμφανισή της κάτι μου έχει κάνει.....! Άρχισα και την βλέπω στον ύπνο μου, την σκέφτομαι πολλές φορές μέσα στην μέρα....και να πω ότι είναι όμορφη ή διαφορετική...; μπααα :P. Αλλά, για μένα, έχει μια ανεξήγητη κρυφή γοητεία.......Ίσως γερνάω...... :-X http://www.gibson.com/Products/Electric-Guitars/2016/USA/Les-Paul-60s-Tribute.aspx#LPST60TSECH1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Πρόκειται για μια ταπεινή Gibson Les Paul studio που μόνο σε φωτό και βίντεο την έχω δει και ακούσει, αλλά αυτό το μαύρο ματ της, οι κρεμ P90', η δίχως φρου φρου και αρώματα εμφανισή της κάτι μου έχει κάνει.....! Άρχισα και την βλέπω στον ύπνο μου, την σκέφτομαι πολλές φορές μέσα στην μέρα....και να πω ότι είναι όμορφη ή διαφορετική...; μπααα :P. Αλλά, για μένα, έχει μια ανεξήγητη κρυφή γοητεία.......Ίσως γερνάω...... :-X Επειδή τυχαίνει να την έχω, στην προτείνω. Είναι μια πολύ ελαφριά , ευκολόπαικτη, όμορφη κιθάρα. Εξαιρετική τιμη κιόλας, όταν την πήρα το 2011. Δεν νομίζω να βγαίνει ακόμ,α, αλλά σίγουρα θα τη βρεις used. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Επειδή τυχαίνει να την έχω, στην προτείνω. Είναι μια πολύ ελαφριά , ευκολόπαικτη, όμορφη κιθάρα. Εξαιρετική τιμη κιόλας, όταν την πήρα το 2011. Δεν νομίζω να βγαίνει ακόμ,α, αλλά σίγουρα θα τη βρεις used. Εσύ κάποτε, φανταστικέ νομικέ μας :D..., εάν θυμάμαι καλά πουλούσες τις κιθάρες σου.... ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2017 Εσύ κάποτε, φανταστικέ νομικέ μας :D..., εάν θυμάμαι καλά πουλούσες τις κιθάρες σου.... ::) ;D Την έχω παίξει (την κιθάρα ε ) εγώ και ο Stavros Papadopoulos....και έχει πάρει ΥΠΕΡΑΞΙΑ., Δεν σε συμφέρει να αγοράσεις από εμένα. Ψάξε b-stock από Θωμά ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση