dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2017 Joe Walsh & Daryl Hall Had Their Own Bandmates Stunned After They Heard Them Play ‘Life’s Been Good’! | Society Of Rock με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Να ένα τέτοιο "στουντιάκι"-play room θά'θελα να φτιάξω, να φωνάξω τον longshadow, τον jazzjoker, τον fusio, τον Pipityri, τον Terry, τον Haris και φυσικά τον Gvour στην φωνή :o και να κάθομαι στην πολυθρονάρα μου να τους ακούω.... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Να ένα τέτοιο "στουντιάκι"-play room θά'θελα να φτιάξω, να φωνάξω τον longshadow, τον jazzjoker, τον fusio, τον Pipityri, τον Terry, τον Haris και φυσικά τον Gvour στην φωνή :o και να κάθομαι στην πολυθρονάρα μου να τους ακούω.... 8) Με τόσες μπύρες που θα χρειαστείς, φώναξε καλύτερα τους U2, πιο φθηνά θα σου έρθει. ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Με τόσες μπύρες που θα χρειαστείς, φώναξε καλύτερα τους U2, πιο φθηνά θα σου έρθει. ;D ;D ;D ;D ;D Χαλάλι σας βρε.... Τι να μου πουν εμένα οι Joe & Daryl.... Εμπορική συμφωνία με την Amstel θα κάνω...... :D Edit: Είπαμε μουσικούς θέλω να ακούσω, όχι τους άμπαλους U2....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Εμπορική συμφωνία με την kaiserθα κάνω...... :D Διορθωσα,μην πεταμε τσαμπα τοσο πραμα. ;D Του λογου μου επισης,σε διπλανη πολυθρονα θα μαι να βλεπω τα παλικαρια να γουσταιρνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Του λογου μου επισης,σε διπλανη πολυθρονα θα μαι να βλεπω τα παλικαρια να γουσταιρνω. και φυσικά τον Gvour στην φωνή :o και να κάθομαι στην πολυθρονάρα μου να τους ακούω.... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Ολοι ετουτοι ειναι μουσικαρες,μακρια απο τα θηρια. Πολυθρονα,μπυριτσα και αααανεσις. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση