cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2017 Φώτη μου το θέμα είναι να μην θέλεις να μιλήσεις σε κανένα, και αυτός ο "άλλος" να σου πρήζει τα ούμπαλα. :) :-* :-* Πώς στο καλό του βουλώνεις το στόμα? Στράτε μου ευκολάκι.... βάζεις να ακούσει το Sanity Slip....... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2017 Στράτε μου ευκολάκι.... βάζεις να ακούσει το Sanity Slip....... ;D ;D ;D Ναι, αλλά θα πρέπει να το ακούς κι εσύ μαζί του αναγκαστικά. ;) :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Πάρα πολύ ξεχωριστά και ατμοσφαιρικά θέματα. Συγχαρητήρια στον δημιουργό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 OP Guru Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2017 Σ'ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση