Mondegreen Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους Έχω βάλει σε Roland fantom G7 ένα Damper Pedal. Το πρόβλημα μου είναι ότι το release - sustain δε γίνεται με διαβάθμιση, δηλαδή θα παίζω είτε με τέρμα release - sustain είναι καθόλου. Αυτο Το κάνει και στις δύο επιλογές που έχει το πεταλι (continue και άλλη μια δε θυμάμαι που στην τελική είναι η επιλογή με τη λειτουργία που έχει και τώρα αν δε κάνω λάθος) μπορεί να βοηθήσει κάποιος; ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 System > Continuous Hold Pedal > On Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mondegreen Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 System > Continuous Hold Pedal > On ευχαριστώ Μανώλη , αλλα δεν ειναι απο κει το πρόλβημα, το έβαλα στο on απ την ωρα που το αγορασα, μηπως ειναι χαλασμενο το Damper? απο την πρώτη μερα μου το εκανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκινάμε από τα βασικά, το πετάλι έχει έξοδο stereo TRS; Δηλαδή την αριστερή και ΟΧΙ τη δεξιά ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε έναν ήχο πιάνου στο [sINGLE] Mode. Να υποθέσω πως η σύνδεση του πεντάλ γίνεται στην είσοδο [HOLD] του οργάνου. Επίσης να υποθέσω πως τόσο το πεντάλ όσο και το όργανο δεν έχουν κάποια ζημιά ή έχουν "πειραχτεί". Ξεκινάμε από τα βασικά, το πετάλι έχει έξοδο stereo TRS; ...Αυτο Το κάνει και στις δύο επιλογές που έχει το πεταλι (continue και άλλη μια δε θυμάμαι... Αν και δεν μας είπε το μοντέλο του πεντάλ, από τα λεγόμενά του υποθέτω πως χρησιμοποιεί DP-8 ή DP-10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mondegreen Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Ξεκινάμε από τα βασικά, το πετάλι έχει έξοδο stereo TRS; Δηλαδή την αριστερή και ΟΧΙ τη δεξιά ??? Καλησπέρα Μάνο, το πετάλι έχει ένα φιξ καλώδιο και βγαζει ενα τζακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mondegreen Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασε έναν ήχο πιάνου στο [sINGLE] Mode. Να υποθέσω πως η σύνδεση του πεντάλ γίνεται στην είσοδο [HOLD] του οργάνου. Επίσης να υποθέσω πως τόσο το πεντάλ όσο και το όργανο δεν έχουν κάποια ζημιά ή έχουν "πειραχτεί". Αν και δεν μας είπε το μοντέλο του πεντάλ, από τα λεγόμενά του υποθέτω πως χρησιμοποιεί DP-8 ή DP-10. Δοκίμασα και στο single, το ίδιο πράγμα μου κάνει, το εχω στο HOLD ,το πετάλι το αγόρασα καινούργιο, το fantom G το είχα πάρει από δεύτερο χέρι, αλλά δε πιστεύω ότι έχει πρόβλημα γιατί μου το έκανε και στο fantom X. Το πεταλι μου είναι το DP-8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Είσαι σίγουρος πως δεν κάνει half ped. όταν είναι περίπου στη μέση της διαδρομής; Δεν ακούς κάποια διαφορά στο sustain? Εάν όχι, τότε επικεντρώσου στο πεντάλ. Δοκίμασε κάποιο άλλο DP-8 ή DP-10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mondegreen Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Είσαι σίγουρος πως δεν κάνει half ped. όταν είναι περίπου στη μέση της διαδρομής; Δεν ακούς κάποια διαφορά στο sustain? Εάν όχι, τότε επικεντρώσου στο πεντάλ. Δοκίμασε κάποιο άλλο DP-8 ή DP-10. Τώρα που έβαλα τα ακουστικά, διακρίνω μια μικρή διαφορά, αλλά το πεταλι πρέπει να το δουλεύω στο χιλιοστο κυριολεκτικά. Και πάλι δεν είναι φυσιολογικό αυτό. Ευχαριστώ Μανώλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2017 ...αλλά το πεταλι πρέπει να το δουλεύω στο χιλιοστο κυριολεκτικά...Δεν είναι στο χιλιοστό, στην περίπτωσή σου θεώρησε πως όλη η διαδρομή έχει τρείς ζώνες ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση