Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Το να λέμε "η αγορά αυτορυθμίζεται από μόνη της", εκτός από φιλελεδιά ;D, είναι και πλεονασμός. Το σωστό είναι είτε "η αγορά αυτορυθμίζεται" είτε "η αγορά ρυθμίζεται από μόνη της". Είναι αντίστοιχο λάθος του "πιο καλύτερος". "θα ξαναεπαναλάβω" κλπ. Το αναφέρω γιατί, πέραν της σωστής χρήσης της γλώσσας, η οικονομία λόγου (άρα και σκέψης) κάνει καλό στην ορθότητα των συμπερασμάτων μας. Κάτι που εγώ δεν έχω μάθει ακόμα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Reality check 1: Reality check 2: Τι μου θύμησες! 8) Καλημέρα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Αφού συζητάμε για παρεμβάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού, εγώ θα ήθελα να παρέμβει και εδώ: Επίδειξη μόδας στον Παρθενώνα επιθυμεί να πραγματοποιήσει ο διάσημος οίκος Gucci. Διαβάζω μάλιστα ότι η εισήγηση της ΕΦΑ Αθηνων είναι αρνητική «διότι ο χαρακτήρας και η σπουδαιότητα του μνημείου δεν επιτρέπουν την παραχώρησή του για εκδηλώσεις» . Και ΜΟΝΟ η τζάπμα διαφήμιση , φτανει....θέλουν κι άλλον λόγο να πουν το ΝΑΙ; (Ετσι, αύριο Τρίτη, τα μέλη του ΚΑΣ καλούνται να συζητήσουν επί της πρότασης και να εισηγηθούν τη γνωμοδότησή τους στην υπουργό Πολιτισμού, η οποία έχει τον τελευταίο λόγο.) πηγη : http://www.lifo.gr/now/culture/133088 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Θα δωθεί όμως λίστα των κομματιών της μουσικής επένδυσης της εκδήλωσης από πριν στην ΑΕΠΙ? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Θα δωθεί όμως λίστα των κομματιών της μουσικής επένδυσης της εκδήλωσης από πριν στην ΑΕΠΙ? Adriano Celentano θα παίζει ΜΟΝΟ (έχω τις άκρες μου στον Οίκο και ξέρω). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Adriano Celentano θα παίζει ΜΟΝΟ (έχω τις άκρες μου στον Οίκο και ξέρω). Ναι καλά, κι αν πάει και καταγγείλει ο εκπρόσωπος της ΑΕΠΙ ότι παίζουν ΦΟΙΒΟ, ο Γκούτσης πώς θα αποδείξει ότι δεν έπαιζαν? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Ναι καλά, κι αν πάει και καταγγείλει ο εκπρόσωπος της ΑΕΠΙ ότι παίζουν ΦΟΙΒΟ, ο Γκούτσης πώς θα αποδείξει ότι δεν έπαιζαν? Πως φαίνεται FILOS ότι εισαι άσχετος από ΑΕΠΙ. Η ΑΕΠΙ θα πει το εξής απλό: O Αντρεάνος, ΦΥΣΙΚΑ και είναι μελος μας. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Πως φαίνεται FILOS ότι εισαι άσχετος από ΑΕΠΙ. Η ΑΕΠΙ θα πει το εξής απλό: O Αντρεάνος, ΦΥΣΙΚΑ και είναι μελος μας. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Θ Ε Ο Σ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 ;D ;D ;D ;D ;D ;D Θ Ε Ο Σ Εδώ που τα λέμε πάντως, μπορεί και να είναι κιόλας. Είχαν συνάψει αρκετές συμβάσεις με αντιστοίχους οργανισμός του εξωτερικού. Μπορεί να είσαι και εσύ μέλος , και να ΜΗΝ το ξέρεις. ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Φεβρουαρίου 2017 αυτό που έχει γράψει περισσότερο στην πολύχρονη σχέση μου (και ως μουσικός και ως ηχολήπτης) με την ΑΕΠΙ, είναι παλιός χαρακτηριστικός παρωχημένος λαϊκός τραγουδιστής που ερχόταν περιστασιακά στα μαγαζιά που δούλευα, ως αντιπρόσωπος για να καταγράφει και καλά το πρόγραμμα... έμενε το πολύ κανα μισάωρο (και καλά σημείωνε τραγούδια), το ποτό κερασμένο, έφευγε με ένα γεμάτο σημειωματάριο που άντε ναχε καμιά δεκαριά από αυτά που παίζονταν και πάντα όταν τον χαιρετούσα μου έλεγε την ατάκα στην ζούλα - Νικολάκη έδωσες τίποτα ρε να σε περάσω?... δε λέω, κατά κανόνα αναγκαίο κακό η εταιρεία, αλλά η αλαζονεία του μονοπωλίου (σε αυτόν τουλάχιστον τον τομέα) είχε ουκ ολίγες φορές συζητήσιμες συμπεριφορές υπό αίρεση... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση