dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 τα ονόματα του ΔΣ να μας πούνε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 Διαφωνούσα πάντα με τη μορφή που είχαν οι οργανισμοί συλλογικής διαχείρισης στην Ελλάδα και τις ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ που τους έδινε ο Ν.2121/1993 έναντι τρίτων ( γιατί μιλάμε για μια ιδιωτική εταιρία). Ακριβώς για τον ίδιο λόγο (ιδιωτική εταιρία) , μου είναι παντελώς αδιάφορες , οι εσωτερικές σχέσεις τις εταιρίας με τα μέλη της ή τους μετόχους της (κοινώς, ας πρόσεχαν με ποιόν συναλλάσσονται) . Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 τα τελευταια χρονια αυτο ηταν το ΔΣ ΑΕΠΙ Free: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΠΙ - Ποίοι παίρνουν της αποφάσείς UPDATE YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 τα τελευταια χρονια αυτο ηταν το ΔΣ ΑΕΠΙ Free: Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΠΙ - Ποίοι παίρνουν της αποφάσείς UPDATE δεν μας ενδιαφέρουν ποιοί παίρνουν αποφάσεις. Ποιοί παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη να ξέρουμε .... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 δηλαδή αυτός ο Ξανθόπουλος έπαιρνε 52000 το μήνα? ο άλλος Ξανθόπουλος τι είναι? Μουσικοί είναι αυτοί? χτες διάβασα στο fb ένας φίλος γνωστός συνθέτης έλεγε πήρε το Β εξάμηνο του 2016, 7.5 ευρώ.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 Ποιοί παίρνουν τα λεφτά του κοσμάκη να ξέρουμε .... Σαν μουσικό μέλος ρωτάς ή σαν εισαγγελέας; Αν είν' το πρώτο, μπορείς να μαθεις απο την ΑΕΠΙ άμεσα ή απο το συμβόλαιο που σύναψες. Αν είν' το δεύτερο δεν δίνεις κάτι πιο χειροπιαστό σαν επιχείρημα πρώτα; Ακου τι λέει ο δικηγόρος.... Διαφωνούσα πάντα με τη μορφή που είχαν οι οργανισμοί συλλογικής διαχείρισης στην Ελλάδα και τις ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ που τους έδινε ο Ν.2121/1993 έναντι τρίτων ( γιατί μιλάμε για μια ιδιωτική εταιρία). Ακριβώς για τον ίδιο λόγο (ιδιωτική εταιρία) , μου είναι παντελώς αδιάφορες , οι εσωτερικές σχέσεις τις εταιρίας με τα μέλη της ή τους μετόχους της (κοινώς, ας πρόσεχαν με ποιόν συναλλάσσονται) . Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 ούτε επαγγελματίας είμαι ούτε σύμβαση έχω. ούτε εισαγγελέας. ούτε όμως και ελέφαντας. ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 αυτή η εταιρεία όμως έκανε το χωροφύλακα (με την άδεια του κράτους) και έγραφε προστιμάντζες σε καφενεία...για να προστατεύει δικαιώματα μελών. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 Αρα εκ μέρους των καφενείων ρωτάς. :laugh: ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2017 Αρα εκ μέρους των καφενείων ρωτάς. :laugh: ;) δεν ξέρω από που συναγεται κι αυτό.... εκ μερους του εαυτού μου ρωτάω. πάντως το πόρισμα είναι πολύ ενδιαφέρον.... στο ΔΣ λέει υπήρχαν και συγγενικά πρόσωπα. που αμείβονταν ....κι αυτά.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση