Προς το περιεχόμενο

Πεταλάκια Chorus & Delay


Bakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω κουραστεί να ψάχνω!!!!

 

Παραθέτω μερικά Chorus: Ibanez CS9, Boss CE-5, Digitech CF-7, Rocktron Tsunami, Electro-Harmonix Small Clone, Electro-Harmonix Clone Theory, Danelectro Cool Cat.

 

και μερικά Delay: Boss DD-3, DD-6, DD-20, Digitech Digidelay, Line6 DL4

 

Και άντε με τα delay ψιλοβγαίνει άκρη...με τα Chorus??? Που να τα βρεις, που να τα δοκιμάσεις, στα reviews o καθένας λέει τα δικά του...τρέχα γύρευε!!

 

Θέλω επιτέλους να ΑΓΟΡΑΣΩ!!! Με έχει πιάσει καταναλωτική μανία!!! Ένα αξιόλογο σεμνό πετάλι που να μην βουίζει και να είναι ... ΚΑΛΟ!! Ούτε το κορυφαίο...ούτε το μάπα!! Ένα αξιοπρεπέστατο πετάλι.

 

Όποιος μπορεί να συμβάλλει με τις γνώσεις και την εμπειρία του...ή με samples...ή όπως αλλιώς θέλει...εδώ είμαστε!!

 

Σας ακούω... :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bakis,

 

Ο μόνος -πραγματικά- τρόπος να βγάλεις άκρη είναι να αγοράσεις κάποιο που είναι στη κατηγορία χρημάτων που διαθέτεις και να το χρησιμοποιήσεις όσο καλλίτερα μπορείς στην μουσική που παίζεις.

 

Πάντα θα υπάρχει καλλίτερο και πάντα χειρότερο, είναι τόσες πολλες επιλογές. Οσο για το βουισμα, κάποιες φορές οφείλεται στο πετάλι, άλλες οφείλεται αλλού.

 

Δεν υπάρχει περιπτωση να βγάλεις άκρη απο κανενα φόρουμ γιατί είναι τόσο υποκειμενικό το θέμα του τι αρέσει στον καθένα, τι εξοπλισμό έχει, πόση εμπειρία έχει, ποσο σοβαρά δίνει απάντηση κλπ κλπ

 

Και εγω ρωτάω, αλλα στην πραγματικότητα ξέρω ότι μονο αν παω να το αγοράσω θα μάθω αν μου κάνει. Απλώς σκέφτομαι ότι μπορεί να δω και κάτι που δεν μου πέρασε απο το μυαλό, αλλα δεν περιμένω κανέναν να μου προτείνει λύση.

 

:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καλύτερο chorus που έχω παίξει είναι το Boss CE-2..

 

Mπορείς να το βρείς στο ebay μόνο επειδή είναι vintage από 150 μέχρι 200 ευρώ η να το πάρεις από εδώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για chorus δες αυτο!

http://www.thomann.de/gr/tc_scf.htm

δεν εχει καθολου θορυβο και ειναι το καλυτερο chorus που εχω παιξει δεν σου καταστεφει το σημα της κιθαρας .αλλα 300ε!!!!ειναι πολλα!

Practice cures most tone issues - John Suhr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν κρατήθηκα λοιπόν...τα αγόρασα!!!

 

Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις σας...αλλά στην Ελληνική αγορά και μάλιστα στη Θεσ/νικη δύσκολα κάποιο κατάστημα θα φέρει ένα πεταλάκι 250-300 Ευρώ. Κι όταν λέω να το φέρει εννοώ να το έχει να το δοκιμάσουμε! Όχι απλά να το παραγγείλει... :?

 

Δοκίμασα (από Chorus) το Voodoo Lab...φοβερός ήχος ΑΛΛΑ boost-άρει σε ένταση στο βρώμικο κανάλι (ας πούμε) 5dB...δηλαδή ΕΝΤΟΝΑ ΑΚΟΥΣΤΗ διαφορά και κοστίζει και της παναγιάς τα μάτια. Τα Boss CH-1 και CE-5 είτε παίζαν είτε δεν παίζαν ένα και το αυτό!! Το κουμπάκι που έχουν με ένδειξη DEPTH έπρεπε να φέρνει άλλες 2 στροφές για να βγει λίγο Chorus...

 

...ΟΠΟΤΕ... κατέληξα στο Digitech (X-Series Multi Chorus). Αξιόλογο θα έλεγα. Ένα σοβαρό πετάλι. Ούτε το καλύτερο της αγοράς...ούτε το χειρότερο. Αυτό που ήθελα!! Γιατί στην τελική...πάντα θα υπάρχουν καλύτερα. 8)

Κόστισε 113 Ευρώ.

 

Από Delay δοκίμασα ένα Ibanez, το Boss DD-6 και χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο και χωρίς τις τρελές διαφορές κατέληξα στο Digidelay της Digitech. Κι αυτό αξιόλογο θα έλεγα.

Κόστισε 117 Ευρώ.

 

Το μοναδικό γαμώτο της φάσης...δεν βρήκα να ακούσω το CS9 της Ibanez. Ένα Chorus που πραγματικά ήθελα να ακούσω. Anyway...δεν κρατιόμουν άλλο!!

 

Τώρα...ΗΡΕΜΗΣΑ!! :P

 

Θα πει βέβαια κανείς...γιατί έχω κάνει κι ένα τέτοιο topic...και γιατί δεν το πήρες απο Thomann ρε μεγάλε??? Που θα έβγαινε και 50-70 Ευρώ πιο φθηνά... Τι να πω... Ήμουν στο κατάστημα (στο οποίο είμαι και πελάτης χρόνια) 2-3 ώρες δοκίμασα 8-10 πεταλάκια...μου έκανε και αρκετά φιλική τιμή (ποσοστιαία μιλώντας) και τι θα έλεγα?? Ευχαριστώ πολύ θα τα σκάσω στον μπαρμπα-Θωμά τον Γερμαναρά??? ¶σε μωρέ...και στην Ελλάδα που τα έσκασα και τα πήρα ΑΜΕΣΑ τα πεταλάκια μου δεν χαλάστηκα!! Κι ας πλήρωσα κάτι παραπάνω! Κι όσο πιο πολύ πελάτης είμαι τόσο κι καλύτερη μελλοντικά έκπτωση θα έχω :wink:

 

Αυτά...και πολλά έγραψα βραδιάτικα και σας ζάλισα!!!

 

Πάω να ξυπνήσω την γειτονιά τώρα...γλυκά γλυκά με το νέο μου Chorus xaxaxa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου