cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς σήμερα 7/2/17 τα ξημερώματα, "έφυγε" ο μεγάλος, αγαπημένος Έλληνας μουσικός-συνθέτης..... :'( Είχα την τύχη να τον δω-ακούσω δύο φορές, εδώ στην επαρχία της Β. Ελλάδας, πριν πολλά χρόνια και μόνο καλά λόγια μπορώ να πω γιά την σεμνότητα και την απλότητά του....πέρα από το μουσικό του ταλέντο :o Ίσως το πιο αγαπημένο κομμάτι του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 είχα την τύχη να τον δω στη Λάρισα, στη θητεία ακόμα. Το 83 https://www.youtube.com/watch?v=Tb-CHmky2K8 το αγαπημένο μου....(και του πατέρα μου) ωραίος τύπος με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThS Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Καλό ταξίδι... :( Forgive me Lord for I have synthed.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Aντίο Λούκι........................... :-( Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Απώλεια. Μοναδικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Τεράστια απώλεια. Δεν είναι το γιατί και πώς χάνονται τέτοιοι καλλιτέχνες, γιατί αυτό είναι κατανοητό. Είναι το γιατί δεν υπάρχουν νέοι να πάρουν τη θέση τους, με το έργο τους, που με τρώει... Μεγάλη κουβέντα, ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι το γιατί και πώς χάνονται τέτοιοι καλλιτέχνες, γιατί αυτό είναι κατανοητό. Είναι το γιατί δεν υπάρχουν νέοι να πάρουν τη θέση τους, με το έργο τους, που με τρώει... Έμπειρίες..., Παιδεία...., Ωχαδερφισμός.....Όλα στο πιάτο, εύκολα χωρίς ψάξιμο-κούραση.... Ζούμε σε βαρετές εποχές Έκτορα! Δυστυχώς ή ευτυχώς ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Είχα την χαρά να τον απολαύσω στον Λυκαβητό με τους preservation hall να παίζουν τα κομμάτια του κι εκείνον να τραγουδά. Μέχρι τότε δεν είχα καταλάβει πόσο ταίριαζαν απίστευτα με το στυλ της Νέας Ορλεάνης... Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Κρίμα. Καλό ταξίδι. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2017 ιδιαίτερος και απλός και όχι "ιδιαίτερα απλός" όπως τον θεώρησαν (υποτιμητικά) κάποιοι... σου άρεσε ή όχι του άξιζε(ι) ο σεβασμός που αρμόζει στον αγνό καλλιτέχνη... καλό ταξίδι Λούκυ... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση