not_guilty Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Εγώ είμαι το Θρασίμι.. Εάν υπάρξει επόμενο registration στο Noiz θα το Βάλω για Username.. ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Αν δεις το λινκ θα καταλάβεις ότι δεν εννοούσε εσένα :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Κρίμα :-( Τελικά ποιόν εννοούσε ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Εγώ είμαι το Θρασίμι.. Εάν υπάρξει επόμενο registration στο Noiz θα το Βάλω για Username.. Κάνει δουλειά η μύγα τελικά, χαλάλι η εκπαίδευση. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση