taq Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Όχι ρε συ Ηλία δεν εννοώ φωτό από ROCKINGER, αλλά φωτό από την δική μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: κάποια στιγμή πρέπει να βρώ την ψηφιακή μου...... την αναζητώ μέσα στο μαγαζί εδώ και 10 μέρες :twisted: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Καλά ρε ηλία, πόσο ΑΡΡΩΣΤΟΣ είσαι τελικά; :lol: Γαμάτες φωτό! 8) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Όχι ρε συ Ηλία δεν εννοώ φωτό από ROCKINGER' date=' αλλά φωτό από την δική μου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:κάποια στιγμή πρέπει να βρώ την ψηφιακή μου...... την αναζητώ μέσα στο μαγαζί εδώ και 10 μέρες :twisted:[/quote'] To ξέρω ρε, απλά σε πειράζω, γιατί απλά δεν υπάρχει ΠΙΟ όμορφη C.A.R. tele από τη ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!!! :lol: :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Ελα ομως που του Taq δεν ειναι CAR αλλα dacota red... :lol: ps.τι εγινε τα κουρδισμενα ..σελλακια τα εβαλες?ειδες διαφορα?? :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Ελα ομως που του Taq δεν ειναι CAR αλλα dacota red...: :oops: :oops: Γράψε λάθος....!!! Το dakota red είναι απίστευτο κόκκινο!!!! Καμία σχέση με το "ξεθωριασμένο" Fiesta red... Κάποια στιγμή θα πάρω μια strat με dakota red :D ps.τι εγινε τα κουρδισμενα ..σελλακια τα εβαλες?ειδες διαφορα?? :wink: Σήμερα θα τα βάλω τελικά... Θα γράψω εντυπώσεις μόλις "κουρδιστεί" ο ήχος μου :lol: :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2007 Yes!! Helias!! αναμένομε τας εντυπώσεις! In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2007 Λοιπόν, μετά από την ευγενική χορηγία του Superfunk, άλλαξα τα saddles στην TELE μου από brass σε STEEL: Αποτέλεσμα πιο διαυγής, bright, TWANGY ήχος!!! Είμαι ευχαριστημένος 100% !!! :D :D :D Ακούστε ένα clip-άκι μετά την αλλαγή των saddles (για μια ακόμη φορά με ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΕΣ χορδές... :oops: :lol: ): http://www.box.net/public/k69jmqjfa4 Δυστυχώς δεν προνόησα να γράψω το ιδιο ακριβώς clip με τα παλιά saddles... :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2007 αρα δικιο ειχε ο...παλιος που σε εκπλιπαρουσε να μην αλλαξεις μαγνητες... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2007 Έλα όμως που δε σε άκουσα και τους παρήγγειλα τους Twang King???? :roll: :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Pou tha ta brw ta saddles auta? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση