g.avram Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2017 [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2017 Πανέμορφο κομμάτι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους "μεγάλους" του είδους στα καλλίτερά τους.....Επαγγελματική παραγωγή, φωνάρα η Αλεξάνδρα, παικταράδες οι μουσικοί! Προσωπική γνώμη...., το καλύτερό απ'όσα upload σου έχω ακούσει εδώ στο Νόιζ! Γράψε όμως και "κάτι" ως προς τους μουσικούς, την ηχογράφηση και την σύνθεση..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2017 Είναι πολύ καλό... δεν ξέρω πού να σταθώ περισσότερο... στα πλήκτρα, στη φωνή, στην τρομπέτα, στην κιθάρα.... στα κρουστά στην όλη ατμόσφαιρα.... πολύ καλό όλα μόνος σου? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου 2017 ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2017 Είναι πολύ καλό... δεν ξέρω πού να σταθώ περισσότερο... στα πλήκτρα, στη φωνή, στην τρομπέτα, στην κιθάρα.... στα κρουστά στην όλη ατμόσφαιρα.... πολύ καλό όλα μόνος σου? Ευχαριστω πολυ! Οχι μονος φυσικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2017 Πανέμορφο κομμάτι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους "μεγάλους" του είδους στα καλλίτερά τους.....Επαγγελματική παραγωγή, φωνάρα η Αλεξάνδρα, παικταράδες οι μουσικοί! Προσωπική γνώμη...., το καλύτερό απ'όσα upload σου έχω ακούσει εδώ στο Νόιζ! Γράψε όμως και "κάτι" ως προς τους μουσικούς, την ηχογράφηση και την σύνθεση..... Το ίδιο + η φωτο στο avatar Εύγε :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2017 Δηλωνω φαν και απο παλιοτερες δημιουργιες σου. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2017 Δηλωνω φαν και απο παλιοτερες δημιουργιες σου. Eυχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2017 Πανέμορφο κομμάτι που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τους "μεγάλους" του είδους στα καλλίτερά τους.....Επαγγελματική παραγωγή, φωνάρα η Αλεξάνδρα, παικταράδες οι μουσικοί! Προσωπική γνώμη...., το καλύτερό απ'όσα upload σου έχω ακούσει εδώ στο Νόιζ! Γράψε όμως και "κάτι" ως προς τους μουσικούς, την ηχογράφηση και την σύνθεση..... Eυχαριστω πολυ! Musicians: Trumpet: George Avramidis Drums: Pavlos Pavlidis Bass: Traianos Albanoudis Guitar: Alex Papoulidis Keyboards: Tasos Korkovelos Alto Saxophone: James Wylie Percussion: Eddie Spaapen Produced, Engineered and Mixed by Tasos Korkovelos Mastered by Apostolos Siopis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 8 Φεβρουαρίου 2017 Το ίδιο + η φωτο στο avatar Εύγε :D Ευχαριστουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση