Προς το περιεχόμενο

Θόρυβος σε standby ηχεια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,

εχω παρει τα jbl sl305 καινουργια. όταν δεν παιζουν μουσικη και ειναι απλα standby κανουν ενα πολυ απαλο φυσημα ηχου. σαν πολυ απαλο αερακι. ειναι νορμαλ?

να σημειωσω ότι το φυσημα ειναι το ιδιο είτε έχω την αυτοενισχυομενη ενταση τους στο 1 ή στο 9. Στο 0 παυει τελειως. μολις την παω στο 1, τοτε ακουγεται το φυσηματακι και δεν αυξανει καθολου-παραμενει σταθερο μεχρι το 9. 

επισης, δεν επηρεαζεται αν δυναμωσω την ενταση απο την εξωτερικη καρτα ηχου, παρα μονο ελαχιστα αν την βαλω στο τερμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eιναι το περιφημο hiss το οποιο μπορει να εμφανιζεται αλλου πιο εντονα αλλου λιγοτερο αναλογα με διαφορες παραμετρους, ειναι νορμαλ αν ειναι ανεκτο

δες αυτο το κατατοπιστικο αρθρο

http://support.presonus.com/hc/en-us/articles/210043493-Why-am-I-hearing-noise-in-my-studio-monitors-

κ εγω αυτο φανταστηκα. ναι δεν ειναι σε ενοχλητικο βαθμο. απλα αναρωτιομουν αν υπαρχει περιπτωση σε καποιον να μην ακουγεται καθολου ή πάντα υπάρχει?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου