Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για μουσική ανάλυση ενός κομματιού (εργασία)

ATD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru

Σε πιστεύω αλλά μου φάνηκε ότι πολύ γρήγορα πέρασε στην επίθεση και μάλιστα επιτέθηκε σε όλους. Θα μου πεις λίγοι κοινωνικά αδεξιοι κυκλοφορούν;

κοίτα... κι εγώ δεν έχω χειρότερο από το να δικάζω προθέσεις (και το αντίστροφο γι αυτό και το "μάλλον"), αλλά είναι γεγονός ότι εσχάτως είναι πολύ της μοδός (σε όλα τα επίπεδα κοινωνικά και πολιτικά), η αντανακλαστική "επιθετική άμυνα" του κάθε ανίκανου να ορθώσει αντεπιχείρημα, να εξελίσσεται σε συνειδητό τρολάρισμα που σπάνια αντιμετωπίζεται εύκολα... σημεία των καιρών...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παντως το 4ψηφιο νουμερο δεν λεει και πολλα.. πχ 1000 ευρω ή 9999ευρω, παλι λιγα ειναι για ενα ετος..ακομα και το 5ψηφιο δεν λεει και πολλα

All the money of the world can't buy me

Το κομάτι είναι 9/8 κλασικό ζειμπέκικο αλλά μπορεί να το μετρήσεις σαν διπλά 3/4 οπότε εξαρτάται το πως το μετράς.

Μια μικρή παρέμβαση από έναν ανεπιθύμητο του φόρουμ. Από τα λίγα που ξέρω τα διπλά 3/4 δεν είναι ίδιο με τα 9/8.

Αν είμαι σωστός ετοιμάσου

ελπίζω για το καλό σου να είναι αυτή η σωστή απάντηση ;) Ξέρω το user name σου και έχω κολλητό στη Δίωξη, μπορεί να βρει την IP. Αν και φαίνεσαι ειλικρινής, εγώ σε προειδοποίησα :)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου