Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για μουσική ανάλυση ενός κομματιού (εργασία)

ATD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 85
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru
Κάποιος όμως πιστεύει πως ο ηχολήπτης πρέπει να μαθαίνει θεωρία μουσικής αν και ουδεμία σχέση έχει το θεωρητικό κομμάτι με το καθαρά πρακτικό της ηχοληψίας. Αλλά ντάξει... Ελλάδα...

Που να δεις έξω τι γίνεται, το music production & engineering διδάσκεται σε μουσικά κολλέγια, αν θέλεις να δουλέψεις σαν ηχολήπτης και δεν έχεις μουσικές γνώσεις ούτε να σκουπιζεις το στούντιο δε σε παίρνουνε. Όχι ότι εδώ βέβαια θα είχες καλύτερη τύχη αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κουπλε ρεφρέν εισαγωγή κτλ σε ένα κομματι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε φασιστες  μοντς τι τον μπαναρατε  τον ηχοληπτη!!!! :police:

Εμ όταν έχεις mod ηχολήπτη (npap), θα μπανάρεις τον ανταγωνισμό. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Θα του 'τρωγε την δουλειά λέμε. ;D ;D ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Guru

Ήταν καλό τρολάρισμα πάντως.  ;D Στοχευμένο και εμπνευσμένο. Απλά λίγο άγαρμπο.

μπα... μάλλον το "εξέλιξε" σε τρολάρισμα ο τυπάκος για να δικαιολογήσει στα κόμπλεξ που ορίζουν την μίζερη ύπαρξή του, τις "φάπες" που άπτονταν στις θέσεις του ... ;)

δεν θες να ξέρεις πόσα μειράκια ανάλογης νοοτροπίας μου έχουν τύχει... ::)

και το θλιβερό είναι, το ότι ως άξιο λόγου φαινόμενο, αφορά κυρίως τις τελευταίες γενιές (τουλάχιστον στις δικές μου εμπειρίες)...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Που βγάζανε τετραψήφια νούμερα και αλλάζανε κυβερνήσεις με ένα τηλεφώνημα? ;D ;D ;D ;D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Guru

Εμ όταν έχεις mod ηχολήπτη (npap), θα μπανάρεις τον ανταγωνισμό. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

τι με δίνεις στυγνά ρε Στράτε...  ναι ρε δε θα το πιστέψεις αλλά και μειράκιον που θα έπαιρνε θείο του να με "μαλώσει" μου έχει τύχει... :P ;D

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Μάθε ορθογραφία φιλωους. "Λαιμαι" γράφεται. Ίσως "λαιμε" σε απλοποιημενη μορφή.

μπα... μάλλον το "εξέλιξε" σε τρολάρισμα ο τυπάκος για να δικαιολογήσει στα κόμπλεξ που ορίζουν την μίζερη ύπαρξή του, τις "φάπες" που άπτονταν στις θέσεις του ... ;)

και το θλιβερό είναι, το ότι ως άξιο λόγου φαινόμενο, αφορά κυρίως τις τελευταίες γενιές (τουλάχιστον στις δικές μου εμπειρίες)...

Σε πιστεύω αλλά μου φάνηκε ότι πολύ γρήγορα πέρασε στην επίθεση και μάλιστα επιτέθηκε σε όλους. Θα μου πεις λίγοι κοινωνικά αδεξιοι κυκλοφορούν;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου