Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Καλώς σας ξαναβρήκα! Με αρκετούς έχω να μιλήσω χρόνια, περίπου όσα είχα να παίξω κιθάρα πάνω από 10 λεπτά τη βδομάδα. Το τελευταίο διάστημα το μικρόβιο γύρισε και είπα να αρχίσω να παίζω σιγά σιγά πάλι. Το παρακάτω clipάκι είναι αυτών των ημερών. Βαράτε ελεύθερα! https://soundcloud.com/billtrantos/zakk-wylde-sold-my-soul-main-solo More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Καλως σε ξαναβρισκουμε Μπιλ. Ακουγεσαι αρκετα πιο λυμενος σε σχεση με παλαιοτερα,απο οσο μπορω να θυμαμαι στην ηλικια μου. ;D Ισως το διαστημα της αποχής να σου εκανε καλο. Και τελικα πρωτευουσα σημασια εχει να γουσταρεις. Πολυ μου αρεσε,κουφετο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Να τονα τον Bill. :) Να σου πω, κάνε άλλο τόσο διάλειμμα ρε παλίκαρε. Μια χαρά το πας το εργαλείο λέμε. Σίγουρα είσαι καλύτερος. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Σουπερ Να σου πω, κάνε άλλο τόσο διάλειμμα ρε παλίκαρε. Μια χαρά το πας το εργαλείο λέμε. Σίγουρα είσαι καλύτερος. :) +1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Η αλήθεια ότι αισθάνομαι καλύτερα, είχα μπλοκάρει αρκετά. Έχει μερικά λαθάκια που θα μπορούσα να αποφύγω, αλλά δεν είμαι καλός στο "κόψε-ράψε" με τα DAWs. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση