dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 ο 90άρης ο 90άρης είναι ωραίος ...κιθαριστής ::) έχω ακόμα μπροστά μου 30 χρόνια να μάθω να παίζω έτσι :-\ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 90άρης?!?!?!? Δε φαίνεται τόσο (όχι ότι δε σε πιστεύω... απλά λέω τώρα)... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 94 πέθανε, και τουλάχιστον μέχρι τα 93 (2008) έπαιζε επί σκηνής.... :o με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2017 Mama mia....έκλαψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Δεν παίζει καθόλου γρήγορα! ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gutter Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Ένα πολύ αστείο τραγούδι από τα τέρατα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Την τελευται φορα που τον ειχα δει ζωντανα στο IRIDIUM στη ΝΥ ηταν τοσο διαλυμενα τα χερια του απο την αρθροιτιδα που ειχε κολλημενη την πενα με ΜΟΝΩΤΙΚΗ ταινια στα δακτυλα του....κι ομως επαιζε εκπληκτικα το θηριο.... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Την τελευται φορα που τον ειχα δει ζωντανα στο IRIDIUM στη ΝΥ ηταν τοσο διαλυμενα τα χερια του απο την αρθροιτιδα που ειχε κολλημενη την πενα με ΜΟΝΩΤΙΚΗ ταινια στα δακτυλα του....κι ομως επαιζε εκπληκτικα το θηριο.... καλά,, τον έχεις δει, και κάθεσαι και συζητάς μαζί μας? :o με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 καλά,, τον έχεις δει, και κάθεσαι και συζητάς μαζί μας? :o τον εχω δει πανω απο 10 φορες....εικοσι χρονια επαιζε στο Iridium... μου ειχε υπογραψει και το pickguard μια Les Paul.....αλλα μου το...εκλεψαν ΜΑΖΙ με τη Les Paul.... :-[ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 νομιζω πως δικαιωματικα του ανηκει ο τιτλος της ιδιοφυιας, τοσο ως μουσικου οσο και ως εφευρετη. εδω ενα βιντεο οπου χρησιμοποιει το "little black box" του και κατοπιν ενας καποιος μαλλιας κατοπιν υποκλινεται στο μεγαλειο του. https://www.youtube.com/watch?v=qx_LkeannBc It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση