Προς το περιεχόμενο

Gear Ugrade

argimet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφατα αποφασισα μετα απο πολυ καιρο με τον ιδιο ενισχυτη και πεταλια να αλλαξω σχεδον τα παντα σιγα σιγα.Χρειαζομαι λοιπον την βοηθεια σας ειτε με προτασεις με βαση τα χαρακτηριστικα που λεω ειτε αμα καποιος εχει προσωπικη εμπειρια με καποιο απο τα πεταλια που αναφερω.

Πρωτο στην λιστα ειναι ενα High Gain Overdrive-Distortion που θα μπαινει απλα μπροστα απο ενα καθαρο καναλι.Τα πραγματα που ψαχνω απο ενα τετοιο πεταλι ειναι μοντερνος ηχος και διαυγεια στον ηχο  οταν υπαρχουν riff με ανοιχτες (πχ.Mastodon,Periphery).Απο το ψαξιμο που εχω κανει και τα review που εχω δει προς το παρον εχω ξεχωρισει τα Friedman BE-OD,Seymour Duncan Palladium και Mxr EVH 5150.(Budget Max 250)

Δευτερον ψαχνω ενα Overdrive για low-medium gain solo αρα θελω καλες δυναμικες και για καθαρα που χρειαζονται ισα ισα λιγο gain.Εδω δεν εχω κανει παρα πολυ ψαξιμο αλλα ενα πεταλι που μου αρεσε ειναι το Μxr Il Torino.(Budget Max 200)

Επισης θελω να διορθωσω ενα λαθος που εχω κανει ολα αυτα τα χρονια και να παρω ενα καλο Reverb περισσοτερο κατι all around σαν ηχο αν και κυριως η χρηση του θα ειναι για ambient καθαρα.Παλι απο το ψαξιμο που εχω κανει εχω ξεχωρισει τα Mxr Reverb,Neunaber Immerse,Earthquaker Afterneath,CTC Splash και ισως αμα βρω καπως λεφτα και εμφανιστει καποια αγγελια το Strymon Blue Sky.(Budget Max 250)

Τελος εχω ενα Mxr Carbon Copy και σκεφτομουν ειτε να παρω αλλο ενα Delay γυρω στα 200 ευρω και εχω ξεχωρισει τα Catalinbread Belle Epoch,Echorec και το Dunlop Echoplex η να πουλησω και το Carbon Copy και να παρω το Strymon DIG.

Γνωριζω οτι αρκετα απο τα πεταλια που ανεφερα δεν υπαρχουν στην Ελλαδα ακομα τουλαχιστον αλλα αυτο δεν ειναι θεμα οσον αφορα το να τα δοκιμασω γιατι θα παω σε ενα μηνα Λονδινο αρα ουσιαστικα μπορω να δοκιμασω οτιδηποτε.

Ευχαριστω εκ των προτερων.  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσθεσε το Wampler Sovereign για distortion, το Fulltone OCD για μεσαίου gain overdrive, πράγματι το Immerse για reverb είναι εκπληκτικό και κάνει πάρα πολλά πράγματα και για delay θα σου έλεγα να μη σνομπάρεις καθόλου αυτά της TC Electronics (X4, Triple Delay) αν έχεις χώρο στο board.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου