amerithanos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ενα midi keyboard e-mu xboard 25 και μια κάρτα ήχου focusrite scarlett 2i2. Πρόσφατα πηρα την μεγαλη απόφαση και μεταπηδησα απο windows σε mac και συγκεκριμένα el capitan, για τα οποια δυστηχώς δεν υπάρχουν drivers για το xboard.Ο μονος τρόπος είναι με σύνδεση midi αλλά η κάρτα που έχω δεν εχει midi. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να συνδέσω το midi keyboard στον mac? Κάτι τέτοιο θα είχε νόημα? CAKEWALK UM-2G | Stollas Music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ενα midi keyboard e-mu xboard 25 και μια κάρτα ήχου focusrite scarlett 2i2. Πρόσφατα πηρα την μεγαλη απόφαση και μεταπηδησα απο windows σε mac και συγκεκριμένα el capitan, για τα οποια δυστηχώς δεν υπάρχουν drivers για το xboard.Ο μονος τρόπος είναι με σύνδεση midi αλλά η κάρτα που έχω δεν εχει midi. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να συνδέσω το midi keyboard στον mac? Κάτι τέτοιο θα είχε νόημα? CAKEWALK UM-2G | Stollas Music Εγώ με αυτό συνδέω το midi του Guitar Synthesizer που έχω σε PC και είναι μια χαρά. Συγνώμη αλλά δεν γνωρίζω για Mac. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Πριν κάνεις οτιδήποτε, στείλε email στην emu (creative) μήπως υπάρχει κάποιος driver που να είναι συμβατός. Σχετικά με την σειρά UM-xG, υπάρχουν drivers εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Eαν είναι αυτό της φωτογραφίας, έχει USB...συνδέεται κανονικά και δεν χρειάζεται drivers...ΜAC αγόρασες φίλε μου!!!!! ;D ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amerithanos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Eαν είναι αυτό της φωτογραφίας, έχει USB...συνδέεται κανονικά και δεν χρειάζεται drivers...ΜAC αγόρασες φίλε μου!!!!! ;D ;D ;D Ναι αυτό είναι.Δηλαδή θα το διαβάσει κατευθείαν χωρίς drivers? Το mac δεν μου χει ερθει ακόμη γι αυτό δεν μπορώ να κάνω δοκιμες και έχω αγχωθεί λίγο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amerithanos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Πριν κάνεις οτιδήποτε, στείλε email στην emu (creative) μήπως υπάρχει κάποιος driver που να είναι συμβατός. Σχετικά με την σειρά UM-xG, υπάρχουν drivers εδώ. E-mu και support για παλιά προιοντα δεν συμβαδίζουν :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Δηλαδή θα το διαβάσει κατευθείαν χωρίς drivers? Ακριβώς...καλή διασκέδαση! ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Το mac δεν μου χει ερθει ακόμη γι αυτό δεν μπορώ να κάνω δοκιμες και έχω αγχωθεί λίγο ;D Κάνε μια βόλτα στο μαγαζί που το πήρες (έτσι κι αλλιώς το keyboard είναι μικρό), άνοιξε το Garageband και δές το! ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
amerithanos Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2017 Ακριβώς...καλή διασκέδαση! ;) Να σαι καλα με ηρέμησες λίγο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση