whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Μάλλον ότι μπαίνει από Usa στην Ευρώπη σταματά στο τελωνείο' date=' η μαγκιά του δικού μου όμως ήταν ότι τη δήλωσε αμέσως, απ ότι του είπε ο Γερμανός εάν σε πιάσουν με αδήλωτο το πρόστιμο είναι διπλασιασμός της εισφοράς[/quote'] δηλαδη αν εγω πω πως την κιθάρα την ειχα απο πριν, που θα καταλαβουν οτι την αγόρασα απεξω? οτι εχεις μαζι σου βγαινοντας απτην ελλαδα το δηλωνεις.. γιαυτο μπορεις να κανεις αυτο που ειπα παραπανω(και να μη ρισκαρεις καθολου) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Μάλλον ότι μπαίνει από Usa στην Ευρώπη σταματά στο τελωνείο' date=' η μαγκιά του δικού μου όμως ήταν ότι τη δήλωσε αμέσως, απ ότι του είπε ο Γερμανός εάν σε πιάσουν με αδήλωτο το πρόστιμο είναι διπλασιασμός της εισφοράς[/quote'] δηλαδη αν εγω πω πως την κιθάρα την ειχα απο πριν, που θα καταλαβουν οτι την αγόρασα απεξω? Ωπα σορρυ! απαντηθηκε και δεν το ειδα. Ζητανε και μαρκα στην εισοδο στη χωρα? αμα ειναι να παρω καμια μπακατελα παλια να την πεταξω σε κανα ποταμι, και στο γυρισμο να εχω την καινουργια μεσα στη θηκη. https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sergei Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Σημερα κανω αθελα μου το delay. Οποτε πρέπει να με βαλω τιμωρια αλλη φορα θα διαβαζω ολα τα post πριν μιλησω αλλη φορα θα διαβαζω ολα τα post πριν μιλησω αλλη φορα θα διαβαζω ολα τα post πριν μιλησω αλλη φορα θα διαβαζω ολα τα post πριν μιλησω αλλη φορα θα διαβαζω ολα τα post πριν μιλησω αλλη φορα θα διαβαζω ολα τα post πριν μιλησω αλλη φορα θα διαβαζω ολα τα post πριν μιλησω αλλη φορα θα διαβαζω ολα τα post πριν μιλησω αλλη φορα θα διαβαζω ολα τα post πριν μιλησω . . . . https://www.facebook.com/destroear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2007 :D :D :D θέλεις fender από Αμερική?? πάρε μια squier από εδώ στο χρώμα που θα πάρεις την fender και τρίψε λιγο το λογότυπο.. αφού εξαφανιστεί το squier,γράψε πρόχειρα με έναν μαρκαδόρο fender. δεν το ψάχνουν και τόσο αναλυτικά μη φοβάσαι προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση