xristosxartz Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Είμαι έτοιμος να αγοράσω έναν midi keyboard. Έκανα έρευνα και βάση του budget μου που είναι μέχρι 200-220 ξεχώρισα 3: M audio code 25/49 Alesis vi 25/ Novation launchkey 25/49 Μεν βαρυκεντρισμενα πλήκτρα θα ήθελαν αλλά είδα ότι τπ ποσο ανεβαίνει πολύ. Θα θέμα την γνώμη σας. Επίσης αν εψετε να προτείνετε κάτι είμαι ολός αυτιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 επειδή βρέθηκα στην ίδια θέση πριν από ένα χρόνο και είχα ως υποψήφιο το maudio αλλά τελικά πήρα το nektar θα έλεγα ότι αν έπαιρνα σήμερα από αυτά που λες θα έπαιρνα το novation. Τότε ίσως τσιγκουνευτηκα τα λίγα παραπάνω. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Έκανα έρευνα και βάση του budget μου που είναι μέχρι 200-220 ξεχώρισα 3: M audio code 25/49 Alesis vi 25/ Novation launchkey 25/49 Γιατί δεν ξεχώρισες π.χ. και το Roland A-300PRO αφού είναι μέσα στο ίδιο budget? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xristosxartz Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Έχει λίγα pads Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Έχει λίγα pads Σωστό. Έχει όμως ευέλικτο προγραμματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xristosxartz Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Ανάμεσα σε alesis και m audio είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Όποιο έχει καλύτερη ευελιξία προγραμματισμού, καλύτερη ποιότητα κατασκευής και μεγαλύτερη διάρκεια εγγύησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xristosxartz Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Δε τα ξέρω αυτε για αυτό ρωτάω προφανώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xristosxartz Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2017 Novation launchkey 25 M audio oxygen 25 Nektar lx25 Arturia mini lab Σε αυτά έχω κατάληξη! Έχει κάποιος ένα από αυτά για να μας πει εντυπώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Βοσκός Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2017 Προσωπικη μου αποψη αποφυγε τα Arturia με καθε τροπο. Η κατασκευη τους δυστυχως ειναι για κλαματα ενω το design μπορει να ειναι υπεροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση