lgbesios Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Πείτε μου την γνώμη σας μια ‘’καλή φτηνή και τζάμπα ‘’ κλασσική κιθάρα για να αρχίσει σχολειό ο Γιώργης ( ο μεγάλος μου 12χρονος γιος) αφού τα βρόντηξε στο μπάσκετ.(yes!!!!!! >:D) Χαζεύοντας στο διαδίκτυο μου έκαναν εντύπωση κάποιες Ibanez αλλά και fender οι οποίες είχαν λεπτότερο nut περι του 46 - 48mm αντί του 56 φευγα που έχουν συνήθως η κλασσικές άσε που δειχναν, υποκειμενικά μεν, και πιο όμορφες. Είμαστε για 4/4 ή 7/8 μιας και μπόι έχουμε και δάχτυλα και squier tele classic vibe για να φτιάξουμε την μπάντα κάποια στιγμή . ;D Ευχαριστώ rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλε, Δωδεκάχρονο παιδί μπορεί άνετα να παίξει με "κανονικό" μέγεθος κιθάρας, δεν υπάρχει λόγος να ψάξεις για μικρότερες κλίμακες, μικρότερα μπράτσα, κλπ... Είδες μάρκες που δεν ειδικεύονται σε αυτό που εμείς ονομάζουμε "κλασική" κιθάρα. Ρίξε μιά ματιά εδώ: ALHAMBRA 1C ÎλαÏική κιθάÏα 4/4 | eNakas music Από τη συγκεκριμένη μάρκα είχα λατρέψει την πρώτη μου κλασική, εξαιρετική σε όλα της... Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Δεν ψάχνω για μια μικρότερες κλίμακες , αλλά λεπτότερο μπράτσο θα τον βόλευε καλύτερα πιστεύω, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για την επιλογή εν τέλει. Σε ευχαριστώ rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Δεν ψάχνω για μια μικρότερες κλίμακες , αλλά λεπτότερο μπράτσο θα τον βόλευε καλύτερα πιστεύω, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για την επιλογή εν τέλει. Σε ευχαριστώ Λοιπόν τσάμπα επιλογή ειναι αυτές οι yamaha με τα 80-100 ευρώ. Ποτέ δεν προτείνω αν δεν έχω δοκιμάσει. Την πήρε ένας φίλος πριν 2 χρόνια για να ξεκινήσει και είναι μια χαρά για την περίπτωσή σου. Λεπτό μπράτσο και καμία "ανατομική" ατέλεια. Μια χαρά τάστα επισης. Φυσικά ο ήχος είναι στην καλύτερη μέτριος αλλά με μια τέτοια κιθάρα μπορεί να ξεκινήσει και να δει αν του αρέσει το σπορ χωρίς να ξοδέψεις πολλά λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 ΟΚ φαίνονται οι ΥΑΜΑΗΑ αλλά αν πάρω στο μεγάλο θα θέλει και ο μικρός YAMAHA…..μηχανή ;D ;D rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Πείτε μου την γνώμη σας μια ‘’καλή φτηνή και τζάμπα ‘’ κλασσική κιθάρα για να αρχίσει σχολειό ο Γιώργης ( ο μεγάλος μου 12χρονος γιος) αφού τα βρόντηξε στο μπάσκετ.(yes!!!!!! >:D) Χαζεύοντας στο διαδίκτυο μου έκαναν εντύπωση κάποιες Ibanez αλλά και fender οι οποίες είχαν λεπτότερο nut περι του 46 - 48mm αντί του 56 φευγα που έχουν συνήθως η κλασσικές άσε που δειχναν, υποκειμενικά μεν, και πιο όμορφες. Είμαστε για 4/4 ή 7/8 μιας και μπόι έχουμε και δάχτυλα και squier tele classic vibe για να φτιάξουμε την μπάντα κάποια στιγμή . ;D Ευχαριστώ Λίγο offtopic, αλλά γιατί κλασική και όχι απ' ευθείας squier tele classic vibe ? ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anaks Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Για κλασσική κιθάρα, τα κιθαρομάγαζα είναι Ανδρομηδάς και Παπαγρηγορίου Νάκας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Λίγο offtopic, αλλά γιατί κλασική και όχι απ' ευθείας squier tele classic vibe ? Γιατί την έχει δανείσει στον κιθαρίστα των Small Blues Trap o όποιος δεν την αφήνει από τα χέρια του ;D Περά της πλακάς …δεν έχουμε την δυνατότητα αυτή προς το πάρων εδω που είμαστε. rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Γιατί την έχει δανείσει στον κιθαρίστα των Small Blues Trap o όποιος δεν την αφήνει από τα χέρια του ;D Περά της πλακάς …δεν έχουμε την δυνατότητα αυτή προς το πάρων εδω που είμαστε. οκ, πάντως μην τον ξεκινήσεις με κλασική για να το γυρίσει μετά σε ηλεκτρική. Αν ο στόχος είναι η ηλεκτρική, καλύτερα με ηλεκτρική απευθείας ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2017 Η εστω μια ακουστικη, που θα του "μεινει" και οταν κανει την μεταβαση σε ηλεκτρικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση