Προς το περιεχόμενο

Αντίθετος στα ιδανικά μου αλλά εκτιμώ την δουλειά του;

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επέτρεψε να διαφωνήσω όσο για την ωριμότητα των σημερινών νέων , όσο και για την αντίστοιχη των μεγαλύτερων

Επίσης επέτρεψε μου να κρατώ επιφυλάξεις για το πλήθος των νεαρών μελών του φόρουμ

δεν υπονόησα τίποτε περι ωριμότητας ή μη των νέων ούτε για των μεγαλύτερων.

Παρατέθηκαν τα δυό άκρα για να δείξουν το ενδεχόμενο χάσμα μεταξύ τους, ή το εύρος των προτιμήσεων σε πρακτικές, ακούσματα, ή προσέγγιση καταστάσεων.

Επίσης δεν είπα τίποτα για το πλήθος των νεαρών μελών.

Απλά είπα ότι το νοιζ έχει τελικά πολύ λίγο ενεργό (συμμετοχικά) κόσμο. Καλώς ή κακώς. Και σε σχέση με άλλα φορα που συχνάζω. Είμαι σχεδόν καθημερινά και παρακολουθώ αυτό και μερικά ακόμα από τις 7 το πρωί έως τις 1200 το βράδυ και σχεδόν πάντα σε κάθε refresh που κάνω, υπάρχουν 0-3 νέα θέματα. Που ΕΙΝΑΙ λίγο από συμμετοχή. Επαναλαμβάνω είτε καλό είτε κακό.

Και τα γράφω αυτά, όχι για να σε διορθώσω, απλά για διευκρίνηση καθώς ο γραπτός λόγος δεν προσφέρεται πάντα.

;)

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

1) Πάντως όσο κι αν προσπαθώ, δεν μπορώ να βρω εύκολα κάποιον που να εκτιμώ τη δουλειά του, την... κιθάρα του ή την κόμμωσή του  ;D και να είναι "αντίθετος στα ιδανικά μου" (όπως λέει ο τίτλος).

2) Επίσης, υπάρχουν πολλά συγκροτήματα και καλλιτέχνες που δεν μου αρέσει η μουσική τους ή δεν τους ακούω, αλλά τυχαίνει να εκτιμώ τη στάση τους σε διάφορα ζητήματα.

Πάω στοίχημα ότι στον περισσότερο "φυσιολογικό" κόσμο συμβαίνουν και τα δυο αυτά που αναφέρω. #analyse this!

@Σούπeρφανκ: Σε ένα ακραίο παράδειγμα, αυτό που περιγράφεις είnai σα να ακούς την ορχήστρα του κόκκινου στρατού και να είσαι σφόδρα αντικομμουνιστής!

Μπορεί να ακούγεται κουλ αλλά τα τραγούδια τους μιλάνε για το υποβρύχιο θωρηκτό Varyag - πώς μπορείς να το αγνοήσεις αυτό;

Προσωπικά, θεωρώ ένα έργο τέχνης στο όλον του, ως αποτέλεσμα αυτού που παρουσιάζει ο καλλιτέχνης, δεν μπορώ να το κατακερματίσω και να πω, "α, ωραία μουσική, τι κρίμα που ευαγγελίζεται την έλευση του σατανά".

Αν κάτι "κλωτσάει" στο όλον , μάλλον αυτό που κάνουν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες δεν είναι για μένα.

Σημαίνει αυτό ότι "έχω ατζέντα"; Ένας πανηλίθιος θα έλεγε "ναι".

Επί της ουσίας: Θα μπορούσαν (και έχουν γραφτεί) σελίδες, για το πώς οι γιάπηδες αποενοχοποίησαν μια σειρά από πράγματα που άλλοτε νοηματοδοτούσαν εναλλακτικές κουλτούρες και αντι-μόδες , εν ολίγοις ιδεολογίες αλλότριες προς αυτούς:

τα τατουάζ έπαψαν να έχουν ας πούμε τη ροκ σημασία που είχαν άλλοτε, από τη στιγμή που άρχισε να έχει τατού και ο ... προϊστάμενος. Το ίδιο παλιότερα τα μακριά μαλλιά, τα μούσια ή κάποια είδη ντυσίματος (σε αυτό δεν είμαι ειδικός).

Επίσης, άλλαξαν οι εποχές - πολλοί φανς των τότε συγκροτημάτων μεγάλωσαν σε ηλικία με ό,τι συνεπάγεται αυτό - συντηρητικοποίηση στο ντύσιμο και τον τρόπο ζωής κλπ - ίσως αυτό να εξηγεί και το γιατι όπως γράφει ο Σουπερφανκ στη συναυλία των Κλας είχε δει αστούς και εν πάσει περιπτώσει όχι οργισμένους νεολαίους αλλά κάτι άλλο από αυτό που θα περίμενε κανείς (αν κατάλαβα σωστά ).

Από κει και πέρα, λυπάμαι που δεν θα αρέσει αυτό, αλλά υπήρξαν πολλά συγκροτήματα ενάντια στην Θάτσερ, αλλά μάλλον κανένα υπέρ της. Αυτό ίσως εξηγεί και το γιατι ο κόσμος έκανε παρτυ όταν πέθανε η 'σιδηρά κυρία".

[ Αν θελήσει κανείς να σχολιάσει/συζητήσει κάτι από τα παραπάνω, ας προσπαθήσει παρακαλώ να το κάνει χωρίς προσβολές - προς καμία κατεύθυνση.  ]

Από κει και πέρα, λυπάμαι που δεν θα αρέσει αυτό, αλλά υπήρξαν πολλά συγκροτήματα ενάντια στην Θάτσερ, αλλά μάλλον κανένα υπέρ της. Αυτό ίσως εξηγεί και το γιατι ο κόσμος έκανε παρτυ όταν πέθανε η 'σιδηρά κυρία".

Ε, βαλαντώσανε με την (γνωστών φιλολαϊκών θέσεων) λαίδη Νταϊάνα.

(Δηλ: έχεις μπερδέψει την Νίτσα με την Πίτσα Ναπολιτάνα).

;D ;D

Mea Culpa

Ε, βαλαντώσανε με την (γνωστών φιλολαϊκών θέσεων) λαίδη Νταϊάνα.

(Δηλ: έχεις μπερδέψει την Νίτσα με την Πίτσα Ναπολιτάνα).

;D ;D

Ο ορισμός του Ο,τινανισμού.

Το γραψα εξάλλου ότι "δεν θα αρέσει αυτό που θα γράψω" αλλά δεν περίμενα τόσο γρήγορα αντί για μπάλα να κλωτσήσετε αέρα κάποιοι.

Ο ορισμός του Ο,τινανισμού.

Δε νομίζω.

Αποδίδεις το μίσος του "κοινού" προς τη Θάτσερ σε πολιτική ιδεολογία και συσχετίζεις αυτή την ιδεολογία με τα πολλά συγκροτήματα της περιόδου, όχι;

Σου δείχνω ότι κάνεις λάθος, αναφερόμενος σε ένα πολύ πραγματικό γεγονός (ότι οι Εγγλέζοι κλαίνε τη Νταϊάνα, κάτι δεκαετίες τώρα), για να μη συμπεριλάβω την πίστη τους στη Μοναρχία.

Άρα, άσε τους ορισμούς και παραδέξου αυτό περί Πίτσας Ναπολιτάνας.

Επίσης, έχε υπ' όψιν σου ότι εγώ δεν σκοτίζομαι ποσώς για την πολιτική κατάσταση στην Αγγλία (ο ΣΦ σας κάνει δέκα χρόνια πλάκα με αυτό το θέμα) οπότε αυτό που έγραψες, ούτε μου αρέσει, ούτε δεν μου αρέσει... απλώς δεν με ενδιαφέρει.

Mea Culpa

Οι Κλας ήταν "αριστεροί" ή ότι άλλο θέλετε, για έναν πολύ απλό λόγο : τον ίδιο για τον οποίο αυτοπροσδιορίζονται πολιτικά ο Β. Παπακωσταντίνου ή ο Λαζόπουλος : δηλαδή, ότι έτσι έχεις έτοιμο κοινό.

Από εκεί και πέρα κρίθηκαν / κρίνονται για το τι δίνουν στο κοινό αυτό, όχι για το που / πως το βρήκαν.

Όλα (μα ΟΛΑ, και ειδικώς τα ελληνικής καταγωγής) αξιώματα για τη σπουδαιότητα της πολιτικής παρουσίας τέτοιων περιπτώσεων είναι κουταμάρες και προβολές επί μη/αντικειμένου.

Mea Culpa

Δε νομίζω.

Αποδίδεις το μίσος του "κοινού" προς τη Θάτσερ σε πολιτική ιδεολογία και συσχετίζεις αυτή την ιδεολογία με τα πολλά συγκροτήματα της περιόδου, όχι;

Σου δείχνω ότι κάνεις λάθος, αναφερόμενος σε ένα πολύ πραγματικό γεγονός (ότι οι Εγγλέζοι κλαίνε τη Νταϊάνα, κάτι δεκαετίες τώρα), για να μη συμπεριλάβω την πίστη τους στη Μοναρχία.

Άρα, άσε τους ορισμούς και παραδέξου αυτό περί Πίτσας Ναπολιτάνας.

Επίσης, έχε υπ' όψιν σου ότι εγώ δεν σκοτίζομαι ποσώς για την πολιτική κατάσταση στην Αγγλία (ο ΣΦ σας κάνει δέκα χρόνια πλάκα με αυτό το θέμα) οπότε αυτό που έγραψες, ούτε μου αρέσει, ούτε δεν μου αρέσει... απλώς δεν με ενδιαφέρει.

Και το ουίσκι τους αρέσει, αυτό δε σημαίνει τίποτα όμως για το γεγονός ότι δεν υπήρξε ούτε ένα συγκρότημα υπέρ της Θάτσερ ή ότι δεν έκαναν πα΄ρτι όταν πέθανε.

Μάλλον τσούζει πολύ η αλήθεια.

Οπότε έχε υπόψη σου ότι ούτε εγώ σκοτίζομαι ποσώς για την πολιτική κατάσταση στην Αγγλία οπότε αυτό που έγραψες, ούτε μου αρέσει, ούτε δεν μου αρέσει... απλώς δεν με ενδιαφέρει.

Έχει πολλές κερδίκες, συνέχισε να σουτάρεις.

Τώρα είδα το δεύτερο σερί παραλήρημά σου... χα χαααα

Ντάξει το τερμάτισες. Παίξε μόνος σου φίλε χαααχ

• Moderator

Έλα τώρα, είσαι καλύτερο αγόρι από αυτό... Η Maggie ήταν love to hate κατάσταση. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλοι έπρεπε να πούμε τότε, ding dong the witch is dead. Ήταν κάτι σαν θεσμός. Σχεδόν trendy.

Πάντως επειδή κατά βάθος γουστάρω Maggie, θα κάνω πρόταση στον Παράγκα να κάνουμε μπάντα υπέρ της  8)

all this has happened before and will happen again

Είναι αστείο να υπάρχει οποιοσδήποτε υπαινιγμός για το ότι κάποιος θα θυμάται (στο μέλλον λέμε) τον Ντύλαν ως "Χριστιανό" ή τον Τομ Ρόμπινσον ως "αδερφή" ή τους Κλας ως "αριστερούς".

Και τους τρεις, ως τραγουδοποιούς θα τους θυμούνται.

Σόρυ για το τσίμπημα στη σαπουνόφουσκα.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου