Προς το περιεχόμενο

Αντίθετος στα ιδανικά μου αλλά εκτιμώ την δουλειά του;

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι off-topic αλλά θα το προσθέσω στους κανονισμούς αυτό.

Αν είναι δυνατόν να γίνει κουβέντα λαμβάνοντας υπ όψην πως τα δικά μας ιδανικά (ίσως και δόγματα) δεν είναι θέσφατα και δεν τα συμμερίζονται όλοι a priori, τότε ίσως εξελιχθεί θετικά και καταλήξουμε σε κοινό νόημα.

Αυτό ισχύει για όλες τις κουβέντες βέβαια.

Απόψεις όπως το χοντρό μπράτσο είναι για τους άντρες, λυχνία ή θάνατος, μουσουλμάνος = τρομοκράτης, τα αμερικανάκια είναι κουτά, αριστερός = ηθικός, mac και κσερό πσομί, ο ολυμπιακός είναι θρησκεία, κ.α. ωραία, δεν οριοθετούν αντικειμενική τοποθέτηση για σοβαρή απάντηση. Προσπαθήστε περισσότερο.

Ευχαριστώ.

Υγεια, παιδεία, πολιτισμος, ανθρωπισμος, τεχνη, δεν πηγαίνουν με τον κομματισμο (με την έννοια του να συμπαρατάσσεσαι τυφλά σαν ζηλωτής, με μια συγκεκριμένη άποψη και μόνο), αφού είναι ολοφάνερο μέσα στα χρόνια, πως η ενασχόληση με αυτον καταστρέφει όλα τα υπόλοιπα, σε γενικό αλλά και σε προσωπικό επιπεδο.

Και γιατί να ασχοληθεις με τον κομματισμο, όταν η τέχνη μπορεί να έχει τον καλυτερο πολιτικο λογο και ειναι αποδεδειγμένη γιατρειά για όλα τα υπόλοιπα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Τσέκαρε και την Chie Mihara. ;)

Πλάκα κάμεις;

Αυτά ούτε ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ δεν θα τα φορούσε (για να μην είμαστε Off topic  ;D ;D ;D )

• Guru

οff topic (?)...

δεν υπάρχει πιο λυπηρό θέαμα, από έναν προδομένο αριστερό (με παρμένη από τον ρεαλισμό την "Πόλη" του) την ώρα που προσπαθεί να κλείσει την κερκόπορτα, με το λασπωμένο χαλάκι "Welcome" στο χέρι...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

οff topic (?)...

δεν υπάρχει πιο λυπηρό θέαμα, από έναν προδομένο αριστερό (με παρμένη από τον ρεαλισμό την "Πόλη" του) την ώρα που προσπαθεί να κλείσει την κερκόπορτα, με το λασπωμένο χαλάκι "Welcome" στο χέρι...

Γιατί συγκεκριμένα αριστερό; Αυτό ισχύει για όλους τους ανθρώπους που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα πιστεύω τους ή να κάνουν επώδυνους συμβιβασμούς επειδή δεν μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν αλλιώς την επιβίωση των ίδιων ή των δικών τους. The things you have to do for money...

Το παίδεψα κάμποσο και βρήκα έναν που να ταιριάζει στη περιγραφή του τίτλου: Θανάσης Παπακωνσταντίνου.

Κάποτε ήταν μόνο η γκαρίδα μέρους του κοινού στο "Αερικό" και τα μεγάλα χαμόγελα από σκηνής, δηλαδή μπορούσες άνετα να προσπεράσεις χωρίς πολλές ξινίλες. Με τα χρόνια τα live του έγιναν χώρος απροσχημάτιστης αβάντας στον κάθε πικραμένο του αναρχικού χώρου -  κουραστικό, το λιγότερο που μπορώ να πω.

Εντούτοις τόσο ο Βραχνός Προφήτης όσο και η Αγρύπνια μου είχαν κάνει από την πρώτη στιγμή εξαιρετική εντύπωση. Μάλιστα τώρα τελευταία, πολλά χρόνια μετά τις πρώτες ακροάσεις, διαπιστώνω ότι δεν έφταιγε μόνο το νεαρό της ηλικίας που κάνει κάθε ενθουσιασμό να φαντάζει διπλάσιος. Σπουδαίοι μουσικοί σε ωραία τραγούδια, τόλμη, ιδέες... εγώ νομίζω ότι οι δύο αυτοί δίσκοι "σπρώξανε το φάκελο" με απρόβλεπτο τρόπο.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Πλάκα κάμεις;

Αυτά ούτε ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ δεν θα τα φορούσε (για να μην είμαστε Off topic  ;D ;D ;D )

Εδώ διαφωνούμε κάθετα.

Είναι καλόγουστα, άνετα, κολακεύουν το πόδι, και αρκετά πρωτότυπα.

Στο λέω από πρώτο χέρι.

Έχω δύο ζευγάρια, και είναι τα αγαπημένα μου. :D

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου