Προς το περιεχόμενο

Αντίθετος στα ιδανικά μου αλλά εκτιμώ την δουλειά του;

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φαντάζομαι πως όταν ακούει κάποιος το Magnificent Seven ας πούμε, δεν αντιλαμβάνεται αναφορές στην καταπίεση της εργασίας, τον υπερκαταναλωτισμό, την καταστολή. Όταν ακούει το Guns of Brixton, δεν αντιλαμβάνεται την αναφορά στην καταπίεση και την καταστολή που υπήρχε στο φτωχό (και με πολλούς μετανάστες) προάστιο του Brixton.

Και ΟΛΑ αυτα σε ενα δισκο (τοτενες υπηρχανε ακομα βινυλια  ;D) που με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γραμματα γραφει στο κεντρο του CBS...την ΕΠΙΤΟΜΗ δηλ. της πολυεθνικηςπουπινειτοαιματουεργατημετομπουρι..... ;D ;D ;D

Παρολα αυτα δεν ειναι ΑΝΑΓΚΗ να εισαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ για να σε ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ και να ΘΕΛΕΙΣ να αλλαξουν ΟΛΑ αυτα που αναφερεις οτι..... αναφερουν ως κατακριτεα ....οι Clash  ;)...αυτο που με ενοχλησε στους CLASH ηταν η υποστηριξη τους στο καταπιεστικο κομμουνιστικο καθεστως των SANDINISTAS (οχι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ακουσω το ποιημα για τον ΣΟΜΟΖΑ που σιγουρα θα μου αντιταξεις ως εναλλακτικη  ;D ), αλλα σιγα μη σταματαγα να τους ακουω για αυτον τον λογο.

Εδω εχω φιλους που ψηφισαν πρωτηφοραγυαλιστερα  και ακομα τους κανω παρεα..... με τους CLASH θα χαλιομουνα?  ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ΔήλαδηΣ θε να ΜΕ πεις ότι

Είδες ....τουλάχιστον τα:

1) Le samourai ,

2) Rocco e i suoi fratelli,

3) L'Eclisse,

4)  La Piscine,

5) Plein soleil και

6) Le Cercle Rouge , και δεν σου άρεσαν;

Μόλις κατέριψες και τον Jean-Pierre Melville , τον  Luchino Visconti , τον  Jacques Deray , τον René Clément και τον Antonioni.  ;D ;D ;D ;D

Εισηγούμαι.....αυτομαστίγωμα  ;D ;D ;D ;D

+1000

ξεκινα απο αυτη την εργαρα

https://www.youtube.com/watch?v=nyO4Lcu0oKY

και ελα αυριο με τον κηδεμονα σου... ;D

Μόλις κατέριψες και τον Jean-Pierre Melville , τον  Luchino Visconti , τον  Jacques Deray , τον René Clément και τον Antonioni.  ;D ;D ;D ;D

Εισηγούμαι.....αυτομαστίγωμα  ;D ;D ;D ;D

και ελα αυριο με τον κηδεμονα σου... ;D

Ότι και να μου λέτε εσείς, gourou του Noiz 8) ;D, όσο και να γίνω μαζοχιστής και να έρθω αύριο με την γυναίκα μου (την πόντια ντε.... :-[ ), ο Alain (παρ'όλο τους καλούς σκηνοθέτες που "διάλεγε"....) μου είναι παντελώς αδιάφορος σαν ηθοποιός.... :P :angel:.    Προσωπική (κι όχι μόνο...) γνώμη!

• Moderator

@cigaret13

Πάντως για να μην νομίζεις ότι μονο διαφωνουμε, ο Charles Bronson μου αρέσει και εμένα (μέχρι να μάθω τι ψηφίζει)  ;D ;D ;D ;D ;D

ο Charles Bronson μου αρέσει και εμένα (μέχρι να μάθω τι ψηφίζει

Ψήφιζε,ειναι μακαριτης απο το 2003...

παντως κρινοντας απο τον τροπο που φερνοντουστασαντε στα αδικημενα απο τον καπιταλισμο και την υπερκαταναλωτικη κοινωνια φτωχα παιδια των αμερικανικων γκετο...δεν θα τον ελεγες και πρωτηφοραγυαλιστερο  ;D

• Moderator

παντως κρινοντας απο τον τροπο που φερνοντουστασαντε στα αδικημενα απο τον καπιταλισμο και την υπερκαταναλωτικη κοινωνια φτωχα παιδια των αμερικανικων γκετο...δεν θα τον ελεγες και πρωτηφοραγυαλιστερο  ;D

Για ΠΑ.ΣΟ.Κ τον είχα  ;D ;D

Να το ξαναγράψω : όταν η προσπάθεια είναι ειλικρινής, τότε το έργο απλώνεται και αγγίζει ανθρώπους που διαφωνούν διανοητικά με τα κίνητρα του δημιουργού. Άσε δε, που σπανιότατα γνωρίζουμε ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα (π.χ. θεωρώ ότι τον υπερ-καταναλωτισμό τον καταγγέλουν με την μίνιμαλ προσεγγισή τους οι μουσικοί της ECM, και -ναι, μα το Θεό - δεν ξέρω αν είναι αριστεροί ή οτιδήποτε άλλο, και δεν με απασχόλησε ποτέ).

Επίσης, τι να πει κανείς για τους έλληνες φερόμενους ως αριστερούς μουσικούς που ανάθεμα και αν μιλάνε ποτέ για τίποτε άλλο από το πόσο όμορφη είναι η μασχάλη της γκόμενάς τους πλάϊ στο ανόθεφτο τσίπουρο που τους έστειλε ο Μήτρουλας ο ξάδελφος.

Οπότε, οι ετικέττες είναι άσχετες με την ουσία, ειδικά όταν μιλάμε για σύγχρονούς μας.

:)

Mea Culpa

• Guru

Βλέπω νέο μήνυμα απο trolley και λέω, ωχ, να, τώρα θα μου την πέσει  ;D ;D

Λάθος μου  :-X 8)...

Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο με όσα έγραψες στην κάτωθι παράγραφο:

Να το ξαναγράψω : όταν η προσπάθεια είναι ειλικρινής, τότε το έργο απλώνεται και αγγίζει ανθρώπους που διαφωνούν διανοητικά με τα κίνητρα του δημιουργού. Άσε δε, που σπανιότατα γνωρίζουμε ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα (π.χ. θεωρώ ότι τον υπερ-καταναλωτισμό τον καταγγέλουν με την μίνιμαλ προσεγγισή τους οι μουσικοί της ECM, και -ναι, μα το Θεό - δεν ξέρω αν είναι αριστεροί ή οτιδήποτε άλλο, και δεν με απασχόλησε ποτέ).

Τα όποια "προβλήματα" ανακύπτουν όταν ο εκάστοτε δημιουργός ενεργεί με τρόπους που αποκλίνουν της καλλιτεχνικής του ενασχόλησης και μάλιστα δημόσια (γι αυτό και το μαθαίνουμε άλλωστε).

πχ, κατεβαίνει σε διαδήλωση με πλακάτ ΄κατά των αμβλώσεων, δηλώνει πως ειναι μέλος της κουκλουξκλαν και άλλα πολύ χειρότερα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που σχολίασα τα όσα είπε ο ΣΦ περί πολιτικής/κοινωνίας/ήθους...

Θαρρώ πως ο κάθε ευρύνους άνθρωπος κατανοεί, επικροτεί και χαίρεται τελικά την διαφορετικότητα σε επίπεδο ιδεών/απόψεων/πολιτικών θέσεων -προσωπικά το βρίσκω σύμφυτο με την ανθρώπινη ύπαρξη αλλά και ενδιαφέρον, οι συγκρούσεις ανακύπτουν όταν κάποιοι υπερβαίνουν τα "εσκαμμένα" (άλλη μεγάλη κουβέντα) η -ακόμα χειρότερα- θεωρούν πως θίγονται προσωπικά και αρνούνται να τιθασεύσουν τα "εγώ" τους.

The music you listen to, becomes the soundtrack of your life

• Moderator

Επίσης, τι να πει κανείς για τους έλληνες φερόμενους ως αριστερούς μουσικούς που ανάθεμα και αν μιλάνε ποτέ για τίποτε άλλο από το πόσο όμορφη είναι η μασχάλη της γκόμενάς τους πλάϊ στο ανόθεφτο τσίπουρο που τους έστειλε ο Μήτρουλας ο ξάδελφος.

Φίλος, ξέχασες και κάτι ακόμα: Που θα παίξουν για όλους τους... ευγενείς σκοπούς, για όλους τους κατατρεγμένους, πάντα με το αζημίωτο φυσικά- και πάντα σε αγαστή συνεργασία με κάποιο υπουργείο (από αυτά της... πλουτοκρατίας, που τα καταγγέλλουν με τα τραγούδια και τις δηλώσεις τους)  ;D

all this has happened before and will happen again

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου