Προς το περιεχόμενο

Αντίθετος στα ιδανικά μου αλλά εκτιμώ την δουλειά του;

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί κάποιος να απολαύσει το "προϊόν" χωρίς να ταυτίζεται με τον δημιουργό και τις τυχόν πεποιθήσεις του. Και σαφώς και δεν γίνεται να μην αγαγνωρίσεις το ταλέντο κάποιου βάσει των πεποιθήσεών του. Δεκτόν.

Παρ'όλα αυτά, ΕΓΩ δεν μπορώ να υποστηρίξω κάποιον τέτοιο καλλιτέχνη/εταιρία. Είμαι "ταγμένος"; Δεν ξέρω πως μπορεί να το δει κανείς. Αλλά δεν θα αγοράσω άλμπουμ των naer mataron π.χ.. Κι αν βάλω ν'ακούσω, κάτι θα με τσιγκλάει είναι η αλήθεια, θα μου "κακοφαίνεται". Δεν θα αγοράσω επίσης από κάποιον που θεωρώ το λιγότερο βλάκα, ας είναι και ο καλύτερος.

Δεν θεωρώ πως παραβλέπεται έτσι αβίαστα το θέμα "πεποιθήσεις". Όπως επίσης και το θέμα image, που επίσης προανέφερα, το οποίο πολλές φορές "δένει" και με την όλη δουλειά. Θυμάστε την περίπτωση του Halford; Μετά από πόσα χρόνια και υπό ποιες συνθήκες αποφάσισε να κάνει τις αποκαλύψεις του;

Αν οι Manowar ξαφνικά αποφάσιζαν ν'αντικαταστήσουν τα δερμάτινα σώβρακα του Κόναν με τζινάκια και t-shirts, πόσοι οπαδοί τους θα ξενέρωναν; Πως "επιβίωσαν" οι Bon Jovi τα 90's και 00's; Δεν θυμάμαι να τους έχω πετύχει με spandex και λεοπάρ μετά τα 80's...

Παρεμπιπτόντως, τα συγκροτήματα που τέθηκαν ως παράδειγμα στο ποστ μου στο άλλο θέμα που άρχισε την συζήτηση, ήταν ακριβώς αυτό. Παραδείγματα. Δεν έχει να κάνει μόνο με μπάντες και μουσική. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει για εταιρείες κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 157
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Όσο για το "Keep on  rockin’ in the  free world" αυτός που το έγραψε και το μεγαλύτερο ίσως "είδωλό" μου, αποδείχτηκε κωλοτούμπας..... ξεφτάει.....και αυτό καθ'αυτό αλλά και εμείς μεγαλώνουμε-σοβαρεύουμε! ....ξεφτάμε

;) :)

rust never sleeps

;) :)

Ίσως....έεε μπορεί...μάλλον έχεις δίκιο.....τελικά όσο το σκέφτομαι όλο και συμφωνώ περισσότερο......! :-\ :-X

• Moderator

Μερικοί θα δείτε κάποιες τροποποιήσεις στα posts σας.

Τις έκανά εγώ, γιατί το θέμα προέκυψε από διαχωρισμό άλλου και έχασε τον τίτλο του, και δεν υπήρχε συνέχεια στις απαντήσεις.

Οι τροποποιήσεις λοιπόν αφορούν τον τίτλο του θέματος, για να επιτευχθεί η συνέχειά του.

Συνεχίστε.

Edit: Από, ό,τι βλέπω, μάλλον μπερδεύτηκα με τον Yameth, που τους ξανα άλλαξε τους τίτλους. ;D ;D ;D

the death of a hero

I was young when my hero was young

the only difference being that

he quickly became famous

and soon I saw his photograph

in the newspaper

in nightclubs with starlets

and the next thing I knew there was a

war

and he was in uniform

in full garb

but I remembered that in his

books

he had said that he would never ever

go to war.

well, most of us have

heroes

and we don’t want them

to be

ordinary,

we want them to be dangerous

and damned well original

and never given over to

any kind or sort of

compromise.

I couldn’t understand

how a man could write so

defiantly and clearly

and then proceed to do the

opposite.

I thought that

what you wrote

was from your

soul

and that

such a final

cop-out

by my hero

was impossible.

so I turned on the bastard

and so did the

public—we were not interested

in his books about

army life.

afterwards he went to Malibu and sat on the beach and watched the

waves break on the shore like lies like lies like lies...

Charles Bukowski

Μπορεί κάποιος να απολαύσει το "προϊόν" χωρίς να ταυτίζεται με τον δημιουργό και τις τυχόν πεποιθήσεις του. Και σαφώς και δεν γίνεται να μην αγαγνωρίσεις το ταλέντο κάποιου βάσει των πεποιθήσεών του. Δεκτόν.

Παρ'όλα αυτά, ΕΓΩ δεν μπορώ να υποστηρίξω κάποιον τέτοιο καλλιτέχνη/εταιρία. Είμαι "ταγμένος"; Δεν ξέρω πως μπορεί να το δει κανείς. Αλλά δεν θα αγοράσω άλμπουμ των naer mataron π.χ.. Κι αν βάλω ν'ακούσω, κάτι θα με τσιγκλάει είναι η αλήθεια, θα μου "κακοφαίνεται". Δεν θα αγοράσω επίσης από κάποιον που θεωρώ το λιγότερο βλάκα, ας είναι και ο καλύτερος.

Δεν θεωρώ πως παραβλέπεται έτσι αβίαστα το θέμα "πεποιθήσεις". Όπως επίσης και το θέμα image, που επίσης προανέφερα, το οποίο πολλές φορές "δένει" και με την όλη δουλειά. Θυμάστε την περίπτωση του Halford; Μετά από πόσα χρόνια και υπό ποιες συνθήκες αποφάσισε να κάνει τις αποκαλύψεις του;

Αν οι Manowar ξαφνικά αποφάσιζαν ν'αντικαταστήσουν τα δερμάτινα σώβρακα του Κόναν με τζινάκια και t-shirts, πόσοι οπαδοί τους θα ξενέρωναν; Πως "επιβίωσαν" οι Bon Jovi τα 90's και 00's; Δεν θυμάμαι να τους έχω πετύχει με spandex και λεοπάρ μετά τα 80's...

Παρεμπιπτόντως, τα συγκροτήματα που τέθηκαν ως παράδειγμα στο ποστ μου στο άλλο θέμα που άρχισε την συζήτηση, ήταν ακριβώς αυτό. Παραδείγματα. Δεν έχει να κάνει μόνο με μπάντες και μουσική. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει για εταιρείες κτλ.

ακόμη πιο χαρακτηριστική είναι εκείνη η περίπτωση με τους Pantera.

(αν και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ειδικά όταν μιλάμε για καλές Τέχνες :)

ακόμη πιο χαρακτηριστική είναι εκείνη η περίπτωση με τους Pantera.

(αν και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ειδικά όταν μιλάμε για καλές Τέχνες :)

Εννοείς την hair metal-spandex εποχή τους ή την πιο πρόσφατη φάση του Anselmo περί white power κτλ.; Και τα δύο μπαμ κάνουν βέβαια...

Μοναδικό μέλος του fan club μου :D ;D ;D ;D,

Το μόνο φανερό μέλος Φώτη. Υπάρχει σιωπηλός πυρήνας που σε υποστηρίζει. Σιγοβράζει το πράμα λαιμαιιιιιιιιιιι.  O0

Edit: Από, ό,τι βλέπω, μάλλον μπερδεύτηκα με τον Yameth, που τους ξανα άλλαξε τους τίτλους. ;D ;D ;D

Ωραια. Ηρθε η ωρα να το στειλεις στην εσπρεσσο. Δεν εχει καμμια θεση εδω. Εχει παρει αλλες διαστασεις.

Αντε ξου. >:(

Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου