cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Μήπως λες για 93-94; Είπαμε γέρασα αλλά όχι κι έτσι.....Θυμάμαι πολύ καλά την απογοήτευσή μου που για 15.000 δρχ δεν την πήρα....Έκανα παζάρια αλλά ούτε φράγκο κάτω και η αντιμετώπιση από τον υπάληλο απαράδεκτη...... Τις 120,000 τις είχα σε πουγκί κρεμασμένο στον λαιμό μου (16-17 χρονών ήμουν... ::) ), στο ντο ρε μι πήγα με τα πόδια από τον σταθμό και στον Νάκα πήγα με ταξί. Το '85 είχα δίπλωμα αυτοκινήτου, οπότε ήταν ή το '83 ή το '84.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Ωραιο θεμα. Μονο που, καλο το γλαφυρο κειμενο, αλλα αμα το εργο δεν εχει και εικονα.... ::) ::) ::) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Οριστε, με γλαφυρο χρωμα. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Ομορφα πραγματα Ρευ. Και του λογου μ'αρεσουν τετοιες ιστοριες. Τελικα ολος ο κοσμος απο το Ντορεμι περασε. Μια κλασσικη-η πρωτη μου κιθαρα-ειχε αγοραστει για 13 χιλιαρικα απο το εκει, το '82 πρεπει να ηταν.Θυμαμαι νομιζω και την κιτρινη στρατ που λες-με ροουζγουντ ταστιερα δεν ηταν? Και τα βιβλια με τη σφραγιδα Ντορεμι στο εξωφυλλο. Ωραιοτητες. ;D ;D Φωταρε κι εμενα παρα πολλα μου φαινονται τοσα φραγκα αλλα τοτε ηταν και εποχες που πουλουσαν καποιες φορες σε τιμες "οτι λαχει". Θυμαμαι παντως οτι μια στανταρντ στρατ με σενσορς που ειχα παρει το '90 ειχε 150.000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Τι σενσορς; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Τι σενσορς; ??? Ό Gvour από τότε ήταν μπροστά από την εποχή του...... 8) ;) :D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Τι σενσορς; ??? Lace sensors,μαγνητες. Εχεις παντως ενα δικιο,δεν ηταν στανταρντ. Για την ακριβεια πρεπει να ηταν η plus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Ό Gvour από τότε ήταν μπροστά από την εποχή του...... 8) ;) :D ;D Ποσο πουλας το headstock απ'την φωτο σου; Θελω να την βαλω ντεκαλ στο αμαξι μου για μοστρα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Μια κλασσικη-η πρωτη μου κιθαρα- Όταν μπορέσω λίγο να αποφορτιστώ ψυχολογικά, θα γράψω κι εγώ την ιστορία της δικής μου αυτής πρώτης (κλασσικής) κιθάρας, και ίσως και της πρώτης μου ηλεκτρικής. Είναι πολύ έντονα όλα αυτά εσωτερικά, για μένα. Δεν θυμάμαι καθόλου τιμές, και χρονολογίες πολύ ελάχιστα. Σαν μέσα σε ομίχλη πια. Πολλές φορές δεν είμαι σίγουρος αν έγιναν στ' αλήθεια. Πολλές φορές δεν είμαι σίγουρος για το αν ήμουν εγώ εκεί, ή κάποιος άλλος "εγώ". Ray, μ' έσκισες βραδιάτικα. Άντε να κοιμηθώ μετά. Ό Gvour από τότε ήταν μπροστά από την εποχή του...... 8) ;) :D ;D Ήταν, κι όμως κοιτούσε πάντα πίσω από αυτήν. Κάτι θα ήξερε! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2017 Όταν μπορέσω λίγο να αποφορτιστώ ψυχολογικά, θα γράψω κι εγώ την ιστορία της δικής μου αυτής πρώτης (κλασσικής) κιθάρας, και ίσως και της πρώτης μου ηλεκτρικής. Είναι πολύ έντονα όλα αυτά εσωτερικά, για μένα. Δεν θυμάμαι καθόλου τιμές, και χρονολογίες πολύ ελάχιστα. Σαν μέσα σε ομίχλη πια. Πολλές φορές δεν είμαι σίγουρος αν έγιναν στ' αλήθεια. Πολλές φορές δεν είμαι σίγουρος για το αν ήμουν εγώ εκεί, ή κάποιος άλλος "εγώ". Ray, μ' έσκισες βραδιάτικα. Άντε να κοιμηθώ μετά. Ήταν, κι όμως κοιτούσε πάντα πίσω από αυτήν. Κάτι θα ήξερε! Ρε Στράτε για κιθάρες μιλάμε, όχι για γυναίκες......! Ένα κομμάτι (άντε δύο... ::) ) ξύλο με μερικά μεταλικά μέρη και σύρματα......Βε Cool! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση