Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Ας μιλησουμε για μανικια. Ποιο σας καθετε πιο καλα, φεντεροειδες, λεσπολοειδες, μεταλοειδες (ibanez κτλ), αλλο? Προσωπικα δεν ειμαι φαν των φεντεροειδων γιατι προτιμω πιο ισια ταστιερα και πιο πλατεια. Μια περιοδο ημουν φαν των Ibanez RG αλλα καταλαβα και διαβασα πως δεν ειναι οτι καλυτερο για συγχορδιες. Ετσι εχω κατασταλλαξει σε κιθαρα με επιπεδη ταστιερα και πλατεια αλλα με ικανοποιητικο παχος. Που στεκεστε εσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Που στεκεστε εσεις? Λίγο παραδίπλα και περιμένω. ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 προτιμω πιο ισια ταστιερα και πιο πλατεια. Ναι, αλλά σε ποιά πλατεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Λίγο παραδίπλα και περιμένω. ;) Στην πλατεία? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Στην πλατεία? Τι είμαι να στέκομαι στην πλατεία ρε φίλος; Άγαλμα; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Τι είμαι να στέκομαι στην πλατεία ρε φίλος; Άγαλμα; Φτιάξανε άγαλμα του Σαμπόρα στην πλατεία? ??? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Ας μιλησουμε για μανικια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Που στεκεστε εσεις? Παρ'όλο "μαθημένος" 28 χρόνια με Gibsoνο'ι'δές μπράτσα, τελικά ανακάλυψα ότι με τα fendeρο'ι'δές δεν έχω τον πόνο και μούδιασμα ανάμεσα στον αντίχειρα και δείκτη στα μπαρέ και στα ακόρντα με τον αντίχειρα πάνω μετά από ώρα παιξίματος, στα σόλο δεν βρίσκω διαφορά.....Οπότε Fender! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 ιτ΄ς δε σκειλ στιούπιντ..... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2017 ιτ΄ς δε σκειλ στιούπιντ..... ;D Λες:::: ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση