Peruvian Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 Μια swing προσέγγιση στο "Καφεδάκι" ή "Τσαρδακι" του Μανώλη Χιώτη! Όπως γράφω και στην περιγραφή το Focus της κάμερας δεν μας έκανε τη χάρη κατα το recording! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liga rosa Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 δεν με ένοιαξε καθόλου το φλού της κάμερας, αλλά θα ήθελα πιο φυσικό ήχο -ή κανονικό ήχο ηλεκτρικής (πχ σκάφους), αντί για το πιεζοηλεκτρικό. με την ευκαιρία άκουσα ξανά το " " που τα σπάει!!! το περίσσιο χαλάει το ίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ Liga Rosa! Ναι! Έχεις δίκιο για τον ήχο...τώρα μου ήρθε το πυκνωτικό! Τα επόμενα θα είναι πιο φυσικά στον ήχο (ευελπιστώ!)...Με τη σκαφάτη παίζω στα Live τα Gyspoειδή αλλά με την ακουστική μ'αρέσει πιο πολύ το ηχόχρωμα σε αυτά! ΥΓ: Θενξ για το Hey Menoussis! :) My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liga rosa Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 με γειά το μικροφωνάκι λοιπόν, περιμένουμε τα επόμενα! νίκος το περίσσιο χαλάει το ίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 Να σαι καλά Νίκο! Κάτι θα προλάβω να κάνω ελπίζω (γιατί τα Live τρέχουν μέχρι τέλος Γενάρη χαχα!)...! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 θα συμφωνήσω για το πιεζο... χαλάει τον ήχο και δεν σ αφήνει να ακούσεις το παίξιμο. Πιστεύω σύντομα θα το κουμαντάρεις. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνώ για το piezo οτι αλλοιώνει τον ήχο σε μεγάλο βαθμό! και σας το δίνω το credit...και για του λόγου το αληθές σε ένα βιντεάκι που Gyspojamάρω και γράφει το mic της κάμερας ο ήχος είναι πιο "πιστός"! :) βίδεο χήαρ: My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liga rosa Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2017 γουι χήαρ, γουι χήαρ! άντε να χήαρ και το σκάφος γιατί δεν τα πάω καλά με τις dreadnought. ευχαριστούμε, με ψήνουν πολύ αυτά τα παιξίματα (ως ακροατή). το περίσσιο χαλάει το ίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Peruvian Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2017 Και σκαφάκι έχω (από live όμως χαχα) ΥΓ: και γω δεν είμαι πολύ φαν των dreadnought απλά αυτή την έχω χρόνια και είναι η μόνη ακουστική που έχω, καθώς το χα παρατήσει το ακουστικό, τώρα το ξαναπιάνω μετά από χρόνια! My Site: jamesbasdanisofficial.ga Στιχόβολη: Στιχόβολη Official Website Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση