Προς το περιεχόμενο

I Joined The Club!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι διαφορά έχει το "αντρικό" από το "πολύ αντρικό"??? :lol:

5-10 εκατοστά, ανάλογα την περίπτωση! (Ο Αντουαν ρέει στο αίμα μας) :lol: :lol: :lol:

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 23
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επιτέλους ήρθε! Με ξύπνησε το courier σήμερα φερνοντάς μου το νέο μου ενισχυτή!!! Είμαι πολύ χαρούμενος, όχι μόνο γιατί ήρθε αλλά και γιατί όσο έπαιξα μαζί του με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο ηχητικά! Είναι σε άριστη κατάσταση και ευτυχώς ο αποστολέας είχε βγάλει τις λάμπες για να μην σπάσουν!

Ερώτηση... Ο ενισχυτής έχει αμερικάνικα specs ( 120 V/60 Hz) και σε πρόσφατη συζήτηση αναφέρθηκε ότι πρέπει να του αλλάξω μετασχηματιστή για να μην έχω θόρυβο. Το θέμα είναι ότι ο πωλητής μου έστειλε και έναν μετασχηματιστή-αντάπτορα εξωτερικό (είναι αυτός της 4ης φωτογραφίας παρακάτω) για ευρωπαικά specs και έτσι τον δοκίμασα. Παρατήρησα ότι ο ενισχυτής είναι αθόρυβος ακόμα και σε μεγάλες εντάσεις χωρίς την κιθάρα στο input, ενώ με την κιθάρα ο θόρυβος είναι κάτι παραπάνω από αποδεκτός μιας και τον δοκίμασα με την tele μου που έχει single coils. Επίσης να προσθέσω ότι το σπίτι μου λόγω παλαιότητας δεν έχει και την άριστη ηλεκτρική εγκατάσταση. Λέω λοιπόν να μην του αλλάξω (τουλάχιστον ακόμα) τον μετασχηματιστή... Κάμια ένσταση? Μήπως δεν υπολογίζω κάτι?

Να και μερικές φωτογραφίες...

P1270024r.jpg

P1270025r.jpg

P1270026r.jpg

P1270027r.jpg

The World Was A Mess But His Hair Was Perfect...

Ερώτηση... Ο ενισχυτής έχει αμερικάνικα specs ( 120 V/60 Hz) ... Λέω λοιπόν να μην του αλλάξω (τουλάχιστον ακόμα) τον μετασχηματιστή... Κάμια ένσταση? Μήπως δεν υπολογίζω κάτι?

Καταρχάς καλορίζικος ο ενισχυτής και καλές κιθαριές!!!

Εφόσον δεν έχεις θόρυβο, ή έχεις σε ανεκτά επίπεδα, ίσως δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι.

Στη θέση σου θα φρόντιζα μόνο να αερίζεται καλά ο μετασχηματιστής, γιατί ενδέχεται να ζεσταίνεται περισσότερο από το κανονικό λόγω μικρότερης συχνότητας στην Ευρώπη (50 αντί 60 κύκλους).

Musical Instrument Digital Interface

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου