ex-mauromouris Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Πιθανό να πετάει με δικό του αεροπλάνο. Μπα δε νομίζω να το αντέχει η τσέπη του. Anyway είχα δει μια συνέντευξή του στο γιουτιούμπι που έλεγε ότι αναγκάζεται να βγάζει και 2ο εισιτήριο μόνο για την κιθάρα του γιατί δε θέλει να την αφήνει από τα μάτια του. Αν γίνεται αναφέρετε και με ποιές εταιρίες πετάτε για να γνωρίζουμε τί γίνεται. Δε θεωρείται ούτε διαφήμιση ούτε δυσφήμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Μπα δε νομίζω να το αντέχει η τσέπη του. Anyway είχα δει μια συνέντευξή του στο γιουτιούμπι που έλεγε ότι αναγκάζεται να βγάζει και 2ο εισιτήριο μόνο για την κιθάρα του γιατί δε θέλει να την αφήνει από τα μάτια του. Αν γίνεται αναφέρετε και με ποιές εταιρίες πετάτε για να γνωρίζουμε τί γίνεται. Δε θεωρείται ούτε διαφήμιση ούτε δυσφήμιση. Έχω κουβαλήσει σε σκληρή θήκη κιθάρα, στην καμπίνα μαζί μου με τις εξής αεροπορικες: British airways, Qatar airways, Emirates. Έχω δώσει σαν αποσκευή κιθάρα και έφτασε μια χαρά με τις εξής: Aegean, Qatar airways, Transavia. Πιθανό να έχω μεταφέρει και με turkish αλλά δε θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2017 Ξεβιδωσε το μπρατσο και βαλε σωμα και μπρατσο αναμεσα απο τα ρουχα σου στην αποσκευη σου,ο ασφαλεστερος και πλεον....αναιμακτος τροπος μεταφορας. 1) αυτό ακριβώς. 2) στην Lot (Πολωνια) που ειχα ρωτησει και τελικα δεν το σκεφτηκα πριν να την ξεβιδωσω και πληρωσα, μου χρεωσαν 60 ευρω για μεταφορα εντος αεροπλανου και τοποθετηση της μεσα στα ραφια (ηταν μεσα σε μαλακη θηκη) που ο καθενας εσπρωχνε να βαλει τα πραγματα του,ηθελα να ημουν τυπικος γιατι δεν θα ηθελα να χω θεματα .αλλα δεν ξερω κιολας τι θα γινοταν αν εσκαγα στο check in τους χυμα , στο τηλεφωνο ρωτωντας τους αυτο μου ειπαν οτι πρεπει να την δηλωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση