noiser Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, σκεφτομαι να κανω μια αγορα απο thomann με prepaid της πειραιως -εχει το σημα της mastercard. Την δεχονται? μπηκα στο site αλλα δε λεει για prepaid. εστειλα email αλλα δε μου απαντησαν ακομα.. εχετε κανει αγορες με prepaid? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αρκεί η prepaid να έχει χρήματα μέσα. Στον τύπο κάρτας επιλέγεις mastercard βάζεις τα στοιχεία και όλα κομπλέ. All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Κανονικα η αγορα Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2017 εχει το σημα της mastercard απο τη στιγμη που εχει το σημα της mastercard δεν εχει καμμια σημασια αν η καρτα ειναι πιστωτικη,χρεωστικη ή προπληρωμενη. το μονο προβλημα που μπορει να αντιμετωπισεις ειναι τη στιγμη που θα κανεις την παραγγελια να εχει εξαντληθει το ημερησιο,εβδομαδιαιο,μηνιαιο οριο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ σου λογω capital controls οποτε προσπαθεις καποια αλλη ημερα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noiser Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Καλησπερα, η αγορα απο thomann μεσω prepaid καρτας γινεται? εχει κανει καποιος? στο site λεει οτι δεχονται credit card που εχουν το σημα Visa, Mastercard, American Express, Eurocard and Diners) https://www.thomann.de/gr/faq_question_how_can_i_pay.html 1 .η δικη μου πειραιως prepaid εχει το σημα mastercard αλλα δε θεωρειται credit card, θα γινει δεκτη? 2. επισης στο thomman λεει οτι για μεγαλα ποσα αν εισαι νεος πελατης και ψωνιζεις μεσω καρτας, τοτε ισως ζητηθουν περισσοτερα στοιχεια ( σε καποια φορουμ ειχα διαβασει οτι ζητουν να στειλεις φωτοτυπια ταυτοτητας..... ειναι ασφαλες αυτο? ισχυει? σας εχει τυχει?) ιf your order is large and it is your first order on credit card we may request proof of the thomann cards details - for your saftey as well as ours! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα, το έχω κανει παλιότερα και μου εδειξε ένας φιλος που το ειχε κανει παλιοτερα... Οποτε ναι γινεται. 1. Την δηλώνεις σαν mastercard (αφου αυτο ειναι) καταχωρεις τα στοιχεια της και ολα κομπλε. 2. Εξαρταται απο το τι εννουμε μεγαλα ποσα...ε, αν στο ζητησουν σκαναρεις την ταυτοτητα και την στελνεις.. but honestly δεν του δινω ουτε μια στο εκατομμύριο να στο ζητησουν... All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Kαλησπέρα, τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα έχει αλλάξει κάτι μετά από 2 βδομάδες? ;) thomann με prepaid in Η Αγορά - Page 1 of 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noiser Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 xaxaxaxa!! σωστος! το ειδα κι εγω, ήθελα να κανω merge το θεμα με το παλαιοτερο και δεν ηξερα πως και ήθελα να συμπληρωσω το ερωτημα για το αν ειναι μεγαλο το ποσο, σου ζητανε περισσοτερα στοιχεια (πχ φωτοτυπια ταυτοτητας) το οποιο μου φαινεται περιεργο κι αν το εχει κανενας αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση