RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 Ο Καναδάς τζάμπα πράμα είναι. Δεν ξέρω μεταφορικά όμως. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά τοσο τσαμπα είναι και οι τονραιντερ. Το θεμα ειναι να πάρουμε κατι σωστό. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά τοσο τσαμπα είναι και οι τονραιντερ. Το θεμα ειναι να πάρουμε κατι σωστό. 2 PAF-style από τον Καναδό είναι κάτι το πολύ, πολύ σωστό. Ενδεχομένως και οι Tonerider, σίγουρα και οι Seth Lover (σε πιο ακριβή τιμή όμως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον ψάχνεσαι πολύ ;D Θα σου πρότεινα Seymour τον 59 σε αυτόν εχω καταλήξει για τις δικές μου ιδιοκατασκευασμένες 335 Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 Βέβαια θα μπορούσες να κοιτάξεις και έναν p-rail με triple shot mounting rings. Θα σου βγει λίγο παραπάνω αλλά θα έχεις Ο,ΤΙ ήχο θέλεις. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2017 Εναλλακτική πρόταση: http://www.vineham.com/humbucker_pickups.html Είναι καναδός custom-winder, ναι, έχω πάρει σετ του, είναι εξαιρετικός, ΠΟΛΥ φθηνός (το καναδικό δολλάριο είναι χώμα τώρα) και θα ξαναέπαιρνα μαγνήτες του με κλειστά μάτια. Για καμιά 80-αριά ευρώ με μεταφορικά που θα σου έρθει ο ένας ή γύρω στα 130 το σετ, δεν υπάρχει καλύτερη τιμή στο internet, ακόμα και για Duncan / DiMarzio. ούτε ένα σοβαρό αξιόλογο κλιπάκι δεν έχει ο άνθρωπος. όλο κάτι σρεντερς με στρατο.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση