fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Τα δικά μου κάνουν "πςςςςςς". Αν ακους πολύ ςςςςς στο τέλος, έχουν βάλει παραπάνω ανθρακούχο. Αν ακούς φφφφφ, είναι muted. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 μόλις γύρισα πριν λίγο φέτος είπα να αλλάξω το σύνηθες ποδαρικό των τελευταίων χρόνων... κατόπι του, πάω να ανοίξω το pc στο γραφείο μου, φορτώνει κανονικά, σήμα στο μόνιτορ πάπαλα... μάλλον πάει η κάρτα γραφικών και έχω σημαντική δουλειά να τελειώσω αυτές τις μέρες μέχρι να ανοίξουν τα μαγαζιά... :( >:( :( αλλά τα πήρα τώρα... όχι ρε φούστη 2017 δεν θα σου περάσει το γινάτι... >:D :angel: ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με κύρια ευχή (plus στα της υγείας) να αφήσουμε συνολικά την "τύχη" μας στην ησυχία της και να πάρουμε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια μας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς μεμψιμοιρίες και βολικά άλλοθι... :D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με κύρια ευχή (plus στα της υγείας) να αφήσουμε συνολικά την "τύχη" μας στην ησυχία της και να πάρουμε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια μας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς μεμψιμοιρίες και βολικά άλλοθι... :D Πρεπει καποια στιγμη να το κανουμε,το λεω για να το ακουσω ο ιδιος πρωτα. :) Καλη Χρονια σε ολους. https://www.youtube.com/watch?v=1mqLii-8SPY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΕΣ! Την υγειά μας να χουμε να τρωγόμαστε (και στο τέλος να χω πάντα δίκιο). ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΝΑ 2017 ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Την υγειά μας να χουμε να τρωγόμαστε (και στο τέλος να χω πάντα δίκιο). Ετσι ειναι Κωστα. Παντα θα υπαρχουν 2 αποψεις. Η Λαθος αποψη και η δικια μου! Καλη Χρονια. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mitsosgroove Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά ρε αδέρφια, υγεία και δύναμη σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Καλή Χρονιά στην παρεα του νοιζ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά έχω σκοπό το 2017 να είναι η χρονιά μου και με το καλό κουβαλάω και όποιον θέλει μαζί μου! ^_^ Χρόνια πολλά νοιζάδες και ότι καλύτερο να έρθει από 'δω και πέρα! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση