fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι τεχνικά δυνατό να μάθω νομικά εγώ στο noiz παραμονή Πρωτοχρονίας. Αύριο Πρωτοχρονιά γίνεται? ;D ;D ;D ;D ;D Εγώ πάντως λέω να περιμένουμε τον OP. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 "Θα σου δώσω 48 ώρες να το σκεφτείς", είπε και .... του έδειξε την πόρτα. της ΕΙΣΟΔΟΥ ή της ΕΞΟΔΟΥ? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω ότι ύστερα από τέτοια ενθουσιώδη υποδοχή, πολύ δύσκολα ο heavy head θα ξαναγράψει οτιδήποτε στο Νόιζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω ότι ύστερα από τέτοια ενθουσιώδη υποδοχή, πολύ δύσκολα ο heavy head θα ξαναγράψει οτιδήποτε στο Νόιζ. Μπορεί να γράψει κι' εδώ αν θέλει. 31/12/16 $&%#@* - Η καλύτερη εμπειρία μη εξυπηρέτησης. in Παιδική Χαρά - Page 1 of 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεί να γράψει κι' εδώ αν θέλει. 31/12/16 $&%#@* - Η καλύτερη εμπειρία μη εξυπηρέτησης. in Παιδική Χαρά - Page 1 of 2 Κι εμένα τι μου το λες? Στείλε του PM και πες του ότι τον τρολάρετε και εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση