Guru Nikolas Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Προφανώς δεν είναι για μένα, αλλά για μία φίλη που έχει μπει σε μία χορωδία και θέλει να μάθει να διαβάζει παρτιτούρα και να τραγουδάει (αλλά δε δέχεται να της κάνω μάθημα). Γνωρίζεται κάποια βιβλίο (που κατά προτίμηση να υπάρχει στην Ελληνική αγορά για να πάω να το αγοράσω αύριο) που να διδάσκει τις νότες (σιγά το δύσκολο.... *αχέμ*) αλλά και τραγούδι με κάποιο τρόπο; Σκέφτηκα στην αρχή να της πάρω βιβλία σολφέζ, αλλά δε νομίζω ότι θα την βοηθήσουν χωρίς πιανίστα δίπλα της, ή έστω ηχογραφήσεις. Ιδέες; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Σκέφτηκα στην αρχή να της πάρω βιβλία σολφέζ, αλλά δε νομίζω ότι θα την βοηθήσουν χωρίς πιανίστα δίπλα της, ή έστω ηχογραφήσεις. Ιδέες; Από βιβλία μου φαίνεται καλό αυτό https://www.amazon.co.uk/Sightsinging-Complete-Musicians-Institute-Essential/dp/0793581915 Αλλά, γιατί να μην πας σε sightsinging learning software? Νομίζω ότι είναι λίγο πιο interactive τρόπος εκμάθησης, και μπορεί να δει την πρόοδό της ευκολότερα. Πχ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση