TamTam Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 με εχεις βοηθησει παρα πολυ ρε φιλε σ ευχαριστω,εχεις καταλαβει τι θελω κ μου λες αυτο που θελω ν ακουσω. μεχρι τωρα η σειρα που τα εχω ειναι drive-chorus-tremolo-delay. μες στη βδομαδα θα το εχω το reverb οποτε θα ξεκινησω πειραματα Ποιο chorus έχεις? Ως τι το χρησιμοποιείς; Για να παχαίνει / γλυκαίνει τον ήχο; Αν ναι, δοκίμασε να το κλείσεις εντελώς όταν πάρεις το reverb. :) Προσωπικά, χρησιμοποιώ vibrato και όχι chorus (το έχω στην ίδια θέση που έχεις κι εσύ το chorus) για πιο "tarantino ήχους". Eίναι always on , σε πολυ χαμηλή ταχύτητα για να γλυκαίνει/κομπρεσάρει το ακόρντο και αν θέλω "πιο chorus" ήχο (για καμιά μπαλαντοειδή εισαγωγή λογου χάρη), απλά του δίνω λίγο σε ταχύτητα (speed) αλλά όχι σε pitch (το έχω στο 0 άντε 1 το πολύ). Ακούγεται καλύτερα από chorus (όχι τοσο χαρακτηριστικό ηχητικά δηλαδή) και όλοι μετά ρωτούν τι εφέ ήταν :D 5 Best Vibrato Pedals for Guitar | Equipboard® Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosv Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Ποιο chorus έχεις? Ως τι το χρησιμοποιείς; Για να παχαίνει / γλυκαίνει τον ήχο; Αν ναι, δοκίμασε να το κλείσεις εντελώς όταν πάρεις το reverb. :) Προσωπικά, χρησιμοποιώ vibrato και όχι chorus (το έχω στην ίδια θέση που έχεις κι εσύ το chorus) για πιο "tarantino ήχους". Eίναι always on , σε πολυ χαμηλή ταχύτητα για να γλυκαίνει/κομπρεσάρει το ακόρντο και αν θέλω "πιο chorus" ήχο (για καμιά μπαλαντοειδή εισαγωγή λογου χάρη), απλά του δίνω λίγο σε ταχύτητα (speed) αλλά όχι σε pitch (το έχω στο 0 άντε 1 το πολύ). Ακούγεται καλύτερα από chorus (όχι τοσο χαρακτηριστικό ηχητικά δηλαδή) και όλοι μετά ρωτούν τι εφέ ήταν :D 5 Best Vibrato Pedals for Guitar | Equipboard® το small clone το παλιο,το εχω ωστε ν βγαινει μια dark-ιλα τυπου bauhaus joy division κ γενικα post pυnk αισθητικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tasosv Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 παιδια η αγορα εγινε σημερα :D,100 ευρω απο τις αγγελιες το hof.πραγματικα καινουργιο με το κουτι του ,βιβλιαρακι και καλωδιακι για pc.δεν εχω παιξει ακομα, αυριο θα το λιωσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Καλόπαικτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2016 καλόπαιχτο και να μας πει τις εντυπώσεις σου "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση