doubletrouble Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Τα παιξε διακοπτης πεταλιου,ξερει κανεις που να απευθυνθω για αλλαγη στην Αττικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Που κοντά είσαι; Ξέρω έναν στη Νίκαια και έναν στην Παλλήνη :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Που κοντά είσαι; Ξέρω έναν στη Νίκαια και έναν στην Παλλήνη :) Περιστερι ειμαι,ευχαρσιστω μολις το αφησα στην ανδριτσαινης στο περιστερι σε καποιον που μου ειπαν,αναμενω για κοστος επισκευης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Περιστερι ειμαι,ευχαρσιστω μολις το αφησα στην ανδριτσαινης στο περιστερι σε καποιον που μου ειπαν,αναμενω για κοστος επισκευης Παρόλο που δεν μας εχει ενημερώσει για ποιο πετάλι πρόκειται, οι διακόπτες για τα περισσότερα true bypass πετάλια στοιχίζουν γύρω στα 8€ και μπορεί να τα αντικαταστήσει οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός σε 5 λεπτά. http://www.trimis.com.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=525 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Παρόλο που δεν μας εχει ενημερώσει για ποιο πετάλι πρόκειται, οι διακόπτες για τα περισσότερα true bypass πετάλια στοιχίζουν γύρω στα 8€ και μπορεί να τα αντικαταστήσει οποιοσδήποτε ηλεκτρονικός σε 5 λεπτά. http://www.trimis.com.gr/index.php?dispatch=categories.view&category_id=525 soul food το πεταλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 soul food το πεταλι ok, όπως τα πάμε πριν ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση