Vasilis Psarakis Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα.....γνωριζει καποιος να μου πει, πως τοποθετουνται οι στιχοι ενος τραγουδιου σε ενα βιντεο για να γινει καραοκε....μηπως μεσω της λεζαντας που εχει το movie maker η ειναι ετοιμο αρχειο δημιουργοντας το με αλλο προγραμμα και απλα το προσθετουμε στο προγραμμα movie maker για να βγαλουμε το τελικο αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 χρησιμοποίησε ένα από τα ειδικά προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για δημιουργία karaoke όπως το Karaoke Builder Studio 3.0 - Karaoke Builder Studio - Karaoke Builder ή κάποιο free Subtitle Editor Tool όπως τα URUWorks Open Subtitle Editor 0.1.2 - Free download δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis Psarakis Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου.....θα προσπαθησω.Καλη χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση