Fboy Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 ακομα ενα κοβερακι... δυστυχως ακομα ειμαι με καμερα + ηχο απο κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Πριν από ο,τιδήποτε άλλο, πες μας επιτέλους γιατί φοράς περούκα. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί είναι ΘΡΑΣΣΣΣΣΣΣ "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Πριν από ο,τιδήποτε άλλο, πες μας επιτέλους γιατί φοράς περούκα. Δεν είναι περούκα, είναι Άποψη. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 ακομα ενα κοβερακι... δυστυχως ακομα ειμαι με καμερα + ηχο απο κινητο. Επειγόντως ανεμιστήρα να σου βαράει την κόμη (λέμε τώρα) και να ποζεριάζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fboy Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2016 Πριν από ο,τιδήποτε άλλο, πες μας επιτέλους γιατί φοράς περούκα. XAXAXA,την ολη φαση την βλεπω πολυ αστεια,πχ στο rebellion που βγαζω τη φλογερα κτλπ. Εδω τραγουδαω λιγο λεεεεμε τωρα. Κια η περουκα ειναι για να ειναι ακομα πιο οτι να ναι κατασταση. Εδω απο τη μια φαινεται η maria carey και απο την αλλη dimebag,maiden και ζακκ,βεβαια ηταν το δωματιο της αδερφης μου οποτε γιαυτο παρεμεινε η mariah. Τεσπα καλες γιορτες και καλη χρονια να εχουμε. Θα συνεχισω σιγουρα να κανω τετοια γιατι απλα περναω καλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση