blazas Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ετοίμασα ενα acoustic cover ενος απ' τα αγαπημένα μου κομμάτια. Το"Hey Joe" του Jimi Hendrix. Καλή ακρόαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Ωραιο,ομορφη χροια στη φωνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλύτερη η φωνή σου και η προφορά σου εν συγκρίσει με παλαιότερες προσπάθειές σου Μανώλη! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θύμισε Neil Young, όχι τόσο στην χροιά αλλά στην αίσθηση (δεν μπορώ να το πω καλύτερα...). Στην κιθάρα μερικές προβούλες ακόμα δεν θα έβλαπταν...... και μια μικροχαζολεπτομέρεια....να κουρδίζεις καλύτερα το όργανο πριν γράψεις.... Παραγγελιές δέχεσαι....; :D My my hey hey! Με τον ίδιο τρόπο τραγουδίσματος, όπως εδώ, θα το λαλάς πολύ καλά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ καλύτερη η φωνή σου και η προφορά σου εν συγκρίσει με παλαιότερες προσπάθειές σου Μανώλη! Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θύμισε Neil Young, όχι τόσο στην χροιά αλλά στην αίσθηση (δεν μπορώ να το πω καλύτερα...). Στην κιθάρα μερικές προβούλες ακόμα δεν θα έβλαπταν...... και μια μικροχαζολεπτομέρεια....να κουρδίζεις καλύτερα το όργανο πριν γράψεις.... Παραγγελιές δέχεσαι....; :D My my hey hey! Με τον ίδιο τρόπο τραγουδίσματος, όπως εδώ, θα το λαλάς πολύ καλά.... Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Υπόσχομαι το επόμενο θα είναι η το Hey hey my my ή το heart of gold με κιθάρα και φυσαρμόνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2016 Ωραιο,ομορφη χροια στη φωνη. Σε ευχαριστώ πολυ. Κι εσένα το T.N.T σκίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση